Ευρωλίγκα: Μόνο δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαθέσιμες πλέον για το F4

14:41 16/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Εξαντλήθηκαν ήδη οι τρεις από τις πέντε κατηγορίες εισιτηρίων για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που φέτος θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, το τριήμερο 10-12 Μαϊου. Όσοι φίλαθλοι έχουν την επιθυμία να ταξιδέψουν στη βρετανική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν την καταληκτική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και δεν έχουν προλάβει να κλείσουν εισιτήρια, η διοργανώτρια Αρχή τους ενημερώνει σήμερα πως πλέον υπάρχουν εισιτήρια
που τιμώνται 395 ευρώ και αυτά των 295 ευρώ («πακέτο» και για τους τέσσερις αγώνες) και μπορεί κανείς να κάνει κράτηση μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Εξαφανίστηκαν περίπου ένα μήνα πριν το φάιναλ φορ, τα εισιτήρια των 595 ευρώ, των 495 ευρώ και τα πιο φτηνά, αυτά δηλαδή των 160 ευρώ. Βέβαια, οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν, θα λάβουν κάθε μία περίπου 1000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, αλλά η αλήθεια είναι πως η ζήτηση είναι πάντα τόσο μεγάλη από τους Έλληνες φιλάθλους, που οι ελληνικοί σύλλογοι (εφόσον προκριθεί ένας ή και οι δύο εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) δεν γνωρίζουν σε ποιον να... πρωτοδώσουν!

Το κλειστό O2 του Λονδίνου έχει χωρητικότητα 15.126 θέσεων και πλέον μόνο το 20% αυτής της χωρητικότητας παραμένει διαθέσιμο.

Στην ανακοίνωσή της, η Ευρωλίγκα αναφέρει πως τα περισσότερα εισιτήρια από τις τρεις κατηγορίες που έχουν ήδη «κλείσει», έχουν αγοραστεί από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 32% των εισιτηρίων έχει διατεθεί σε Βρετανούς φιλάθλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα