Εθνική: Τα "πικρά" γενέθλια του Κώστα Κατσουράνη

17:00 22/6/2014 - Πηγή: E-Typos


Τα γενέθλια αυτά δεν ήταν όπως τα περίμενε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο άρχηγος της εθνικής έκλεισε χθες τα 35 (ημερ. γεν. 21/6/1979) και η ελληνική αποστολή οργάνωσε ένα λιτό πάρτι σε εστιατόριο του Αρακαζού. Η ΕΠΟ δημοσιοποίησε ένα εξαιρετικό βίντεο διάρκειας 3,5 λεπτών μέσω των λογαριασμών της στα site κοινωνικής δικτύωσης. Σε όλη τη
διάρκειά του είναι εμφανής ο προβληματισμός του αρχηγού, η δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται και σ΄αυτό δεν έπαιξε ρόλο μόνο η αποβολή του στο ματς με την Ιαπωνία. Σίγουρα το λάθος αυτό δεν είναι σύνηθες για έναν τόσο έμπειρο παίκτη κι ο Κατσουράνης το ξέρει καλά.

Όμως, το πιθανότερο είναι η πίκρα του να οφείλεται περισσότερο στις αρνητικές και σε αρκετές περιπτώσεις ισοπεδωτικές κριτικές προς τον ίδιο. Η άποψη «καλύτερα παίξαμε με 10», έστω κι αν ειπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου, όχι μόνο είναι άδικη αλλά είναι και παντελώς αβάσιμη, για έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετίων με ανυπολόγιστη προσφορά στην εθνική.

Με αμήχανο χαμόγελο ακόμα κι όταν το προσωπικό του καταστήματος τού ευχήθηκε στα Βραζιλιάνικα, ο Κατσουράνης λιγο πριν σβήσει την τούρτα με το κεράκι είπε: «Εύχομαι υγεία σε όλους και την Τρίτη να περάσουμε»... Οι συμπαίκτες του, όπως και όλα τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν στο πάρτι, προσπάθησαν να τον εμψυχώσουν τόσο με τις ευχές τους, όσο και με τις δηλώσεις τους με πιο χαρακτηριστική αυτή του Ορέστη Καρνέζη «Είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά και τυχεροί που τον έχουμε συμπαίκτη», και του Παναγιώτη Κονέ: «Κώστα χρόνια πολλά και ελπίζουμε να σε έχουμε στους "16" μαζί μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα