Εθνική: "Αρπάχτηκαν" στην προπόνηση Μανιάτης και Τζαβέλλας

19:32 18/6/2014 - Πηγή: E-Typos
«Θερμό» επεισόδιο, που στις αναφορές των ελληνικών ΜΜΕ έμεινε σε φραστικό επίπεδο, κατεγράφη ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές είχαν έντονη αντιπαράθεση, προφανώς ανακαλώντας στη μνήμη τους γεγονότα από τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αλλά το σημαντικό είναι ότι το κλίμα
στα αποδυτήρια της Εθνικής διαταράχθηκε μετά το περιστατικό, παραμονή μάλιστα του αγώνα με την Ιαπωνία που, εν πολλοίς, θα κρίνει το μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση.

Η «σπίθα» που πιθανολογείται ότι άναψε το φυτίλι της έντασης ήταν κάποιες παρατηρήσεις του Μανιάτη προς τον Τζαβέλα στο τέλος της προπόνησης, στο αθλητικό κέντρο του Αρακαζού. Κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν, οι παίκτες κινήθηκαν απειλητικά ο ένας προς τον άλλον και χρειάστηκε η παρέμβαση του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη και του Παναγιώτη Κονέ για να αποφευχθεί ο «εμφύλιος». Μόνο που ακόμη κι έτσι, το κακό έγινε και το κλίμα βάρυνε στις τάξεις της «γαλανόλευκης» ομάδας και ο Φερνάντο Σάντος εκτός από την τακτική έχει να «πονοκεφαλιάζει» και για τις τεταμένες σχέσεις των ποδοσφαιριστών του.
Keywords
Τυχαία Θέματα