ΕΣΑΚΕ: Παρουσιάστηκαν στον αθλητικό δικαστή οι Αγγελόπουλοι

13:54 5/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, Δημήτρη Φούκα, στα γραφεία της Λίγκας, παρουσιάστηκαν σήμερα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως είχε συμβεί και προ τεσσάρων ημερών με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός,
Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο αθλητικός δικαστής συζήτησε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για τη σημασία της διασφάλισης της ομαλής διεξαγωγής των ντέρμπι «αιωνίων». Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ είχε προβεί σε κλήσεις των επικεφαλής των διοικήσεων και των δύο ομάδων, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, μετά τις δηλώσεις εκατέρωθεν, αλλά και τις καταγγελίες που ακολούθησαν τη «μητέρα των μαχών» στο ΣΕΦ για το δεύτερο γύρο της Α1, αλλά και τον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου στο Ελληνικό.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος υπερασπίστηκαν τη θέση τους πως δεν προσέβαλαν με τα λεγόμενα τους, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον τελικό του Κυπέλλου, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε τόσο τους αδελφούς Αγγελόπουλους, όσο και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος.

Επίσης απάλλαξε από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος και την ΚΑΕ Κολοσσός, καθώς και τον τέως αντιπρόεδρό της, Παντελή Κουγιό, για τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο, στις 17 Φεβρουαρίου, αναφορικά με τις αποφάσεις των διαιτητών, για τη 17η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Στις ίδιες δηλώσεις, ο Παντελής Κουγιός είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα