Ένταση στα Σπάτα μεταξύ του Φουρτάδο και οπαδών της ΑΕΚ

16:46 6/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Η χθεσινή αντίδραση του Εμίλιο Φουρτάδο στις αποδοκιμασίες οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σήμερα στα Σπάτα. Μερίδα οπαδών της Ένωσης ζήτησε εξηγήσεις από τον «κιτρινόμαυρο» επιθετικό με την κατάσταση να τεθεί γρήγορα εκτός ελέγχου, καθώς οι φίλαθλοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του μέσα στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου. Τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά την προσπάθεια του Έβαλντ Λίνεν και των παικτών να απομακρύνουν
τους οπαδούς. Μετά από ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν με τον Γερμανό τεχνικό να στήνει «πηγαδάκι» με τους οπαδούς.
Τελικά, ο Εμίλιο Φουρτάδο αποχώρησε από τα Σπάτα, με τους συμπαίκτες του να δημιουργούν ένα προστατευτικό κλοιό γύρω του, υπό το φόβο νέας επίθεσης των οπαδών. Ο επιθετικός οδηγήθηκε στο πάρκινγκ, όπου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αποχώρησε. Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επισήμανε ότι δεν θα βρεθεί ξανά στα Σπάτα, καθώς δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του μετά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ομάδα περίπου 15 οπαδών της ΑΕΚ κυνήγησαν τον ποδοσφαιριστή ακόμη και με αιχμηρά αντικείμενα, πριν ο Φουρτάδο κλειστεί στα αποδυτήρια για να προστατευτεί. Η αστυνομία που κατεύθασε στα Σπάτα δεν επενέβη, μετά από αίτημα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, προκειμένου το θέμα να λυθεί εκ των έσω.
Keywords
Τυχαία Θέματα