Εκδόσεις Λυμπέρη: Η επίσημη επιστολή για το τέλος του Ομίλου

17:41 7/11/2012 - Πηγή: E-Typos
Με επιστολή του στους εργαζόμενους που έστειλε ηλε3κτρονικά σήμερα ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης ανακοινώνει και επισημα το κλείσιμο της εταιρίας του. Ο εκδότης αφού ευχαριστεί τους συνεργάτες του, εκφράζει το παράπονό του για την άρνηση τόσο από πλευράς τραπεζών όσο και του κράτους να στηρίξουν την προσπάθεια του να μην κλείσει η εταιρία αφήνοντας περισσότερους από 500 εργαζόμενους χωρίς δουλειά.

Ολόκληρη η επιστολή του Αντ. Λυμπέρη:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με
μεγάλη μου συντριβή σας ενημερώνω ότι μετά από 32 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και επιτυχημένης δραστηριότητας με ηγετική θέση στον χώρο των περιοδικών και του ραδιοφώνου, ο Όμιλος μας "Εκδόσεις Λυμπέρη" αναγκάζεται να τερματίσει τη λειτουργία του.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια παλέψαμε σκληρά, όλοι μαζί, εφαρμόζοντας μεγάλες περικοπές και μειώσεις στο κόστος της λειτουργίας μας σε όλα τα επίπεδα, με συνεχείς προσαρμογές στα νέα δεδομένα της αγοράς, η οποία ως γνωστόν, εδώ και 4 χρόνια βρίσκεται σε "ελεύθερη πτώση".

Τους τελευταίους μήνες εκπονήσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο βιωσιμότητας σε συνεργασία με την εξειδικευμένη στο είδος εταιρία DELOITTE, το οποίο παρουσίασα προσωπικά με τους συνεργάτες μου στις πιστώτριες Τράπεζες προκειμένου να πειστούν ότι είμαστε βιώσιμοι και να μας στηρίξουν ώστε να ξεπεράσουμε τον "κάβο". Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία μας ακόμη και φέτος, στη χειρότερη χρονιά της όλων των εποχών, ακόμη και με μείωση του τζίρου από
Keywords
Τυχαία Θέματα