Ε. Μεσίνα: Ο ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς, ο πιο δύσκολος αντίπαλος

18:24 26/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Τον Παναθηναϊκό της εποχής Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο που αντιμετώπισε ποτέ ο νυν τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα. Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος έχει γνωρίσει τρεις φορές την ήττα από τον Παναθηναϊκό του φίλου του, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σε τελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και ανάμεσα σε άλλα δήλωσε:

«Νομίζω πως η πιο δύσκολη ομάδα που αντιμετώπισα ως προπονητής όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό γιατί υπήρξε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και με έναν εκπληκτικό προπονητή. Νομίζω πως η πλειοψηφία των μεταξύ μας παιχνιδιών υπήρξαν και θα παραμείνουν κομμάτι της ιστορίας της Ευρωλίγκας».

Στην Μπολόνια το 2002, ο Έτορε Μεσίνα ως τεχνικός της Κίντερ ηττήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς στον τελικό. Ακολούθησε η ήττα του μέσα στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του 2007 ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και αυτός στο Βερολίνο το 2009, όταν πάλι εργαζόταν ως πρώτος προπονητής στην «ομάδα του στρατού».
Keywords
Τυχαία Θέματα