Δυσαρέσκεια του Φαν Γκάαλ για την περιοδεία της Μάντσεστερ Γ. στις ΗΠΑ

17:19 23/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν... μασάει τα λόγια του, καθώς άσκησε κριτική στην περιοδεία που πραγματοποιεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, λέγοντας ότι «δεν είναι θετική για μια καλή προετοιμασία». Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δώσουν τέσσερις αγώνες σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ και ο 62άχρονος Ολλανδός υπογράμμμισε ότι αυτό δεν ευνοεί την καλή προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

«Πρέπει να διανύεις μεγάλες αποστάσεις ταξιδεύοντας, πρέπει να ταξιδεύεις πολύ αεροπορικώς,
επίσης έχεις τζετ λαγκ. Αυτό δεν είναι πολύ θετικό για μια καλή προετοιμασία» φέρεται να δήλωσε ο Φαν Γκάαλ στο BBC και συμπλήρωσε: «Η περιοδεία ήταν ήδη κανονισμένη, επομένως πρέπει να προσαρμοστώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να προσαρμοστεί στους κανόνες μου για μια καλή προετοιμασία».

Πάντως, ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγορντ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η κορυφαία αναπτυσσόμενη αγορά για τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Φαν Γκάαλ θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 16 Αυγούστου, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα υποδεχθούν τη Σουόνσι στο «Ολντ Τράφορντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα