Δημοσιογράφος του BBC στο παλάτι του Γιανουκόβιτς

20:20 24/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο δημοσιογράφος του BBC μοιάζει σοκαρισμένος από τη χλιδή που μέσα στο σπίτι του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς, ο οποίος το εγκατέλειψε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η συγκεκριμένη κατοικία θεωρείται από τους Ουκρανούς σύμβολο της διαφθοράς του πρώην προέδρου της Ουκρανίας και είχε μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των Ουκρανών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τώρα, πολίτες από κάθε μέρος της χώρας
καταφθάνουν για να δούν απο κοντά τη μεγαλοπρεπή βίλα, που βρίσκεται στην όχθες του Δνείπερου, θαυμάζοντας την απίστευτη χλιδή της. Κάθονται στους καναπέδες της κατοικίας, μπαίνουν στα μπάνια, θαυμάζουν τα κρύσταλλα και τα σαλόνια.

Ο καθαιρεθείς, από το κοινοβούλιο της χώρας του, πρόεδρος διατηρούσε ένα μικρό ζωολογικό κήπο με διάφορα είδη ζώων, οικόσιτων και μη, με τον περιβάλλοντα χώρο να θυμίζει τους μεγαλοπρεπείς Κήπους των Βερσαλλιών.

Η χλιδάτη κατοικία έχει ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, ιδιωτικό λιμάνι με γιότ και σε ειδικό κτίριο φυλασσόταν η σκανδαλωδώς μεγάλη συλλογή, από πανάκριβα αυτοκίνητα του τέως προέδρου Γιανουκόβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα