Δηλώσεις Ράντονιτς, Ραντεβάνοβιτς για το Ερυθρός Αστέρας-ΠAO

Ισχυρό αντίπαλο χαρακτήρισαν τον Παναθηναϊκό, τόσο ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, όσο και ο Ιβάν Ραντεβάνοβιτς, με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενόψει του αγώνα της Παρασκευή (1/11) στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου, για την 3η αγωνιστική.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, δήλωσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ανήκει στις πιο επιτυχημένες ομάδες, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει αναδειχτεί έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης.
Διαθέτουν πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και σίγουρα διακατέχονται από υψηλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και για να διεκδικήσουμε την πρώτη νίκη μας στη διοργάνωση φέτος. Αυτό απαιτεί από εμάς να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και να διατηρήσουμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να δημιουργήσουν και πάλι μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και να μας δώσουν την υποστήριξη που χρειαζόμαστε».

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Ραντεβάνοβιτς εξήγησε: «Έχουμε ιδιαίτερα υψηλό κίνητρο για νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά τις δύο ήττες μας στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πραγματικός γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί τεράστια πρόκληση για εμάς. Θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε οι θριαμβευτές απέναντι στην ελληνική ομάδα. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα κατακλύσει τη "Χάλα Πιονίρ" και θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να δυσαρεστήσουμε τον αντίπαλο. Παρ' όλα αυτά οφείλω να παραδεχτώ πως είμαστε τo αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν λάβει κανείς υπόψη την εμπειρία και την ποιότητα του Παναθηναϊκού».
Keywords
Τυχαία Θέματα