Δηλώσεις Πέσιτς, Μπράιαντ για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται καλύτερα φέτος στην Ευρωλίγκα εν συγκρίσει με πέρυσι επανέλαβε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς, αυτή τη φορά με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. «Για να είναι πρωταθλητές Ευρώπης... σίγουρα κάτι κάνουν καλά», σχολίασε από την πλευρά του ο Τζον Μπράιαντ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (21:15) στο ΣΕΦ με τους «ερυθρόλευκους» για την 3η αγωνιστική.

Ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός,
Σβέτισλαβ Πέσιτς, εξήγησε: «Κανείς δεν ξέρει αν ο Ολυμπιακός θα κάνει το "three-peat", αλλά έχουμε ήδη δει ότι παίζουν ακόμη καλύτερα από πέρυσι. Καιρό είχα να δω μία τόσο καλοδουλεμένη ομάδα και πραγματικά απόλαυσα το παιχνίδι τους με τη Γαλατασαράι. Από την άλλη, πάντως, κι εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι».

Ο Τζον Μπράιαντ επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, με ισορροπημένο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης, αλλά και πολύ καλό σύστημα. Για να είναι πρωταθλητές Ευρώπης σίγουρα κάτι κάνουν σωστά».
Keywords
Τυχαία Θέματα