Δηλώσεις Πασκουάλ, Παπανικολάου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

16:56 15/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αύριο (16/1, 21:00) τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, με στόχο το 3/3. Ο τεχνικός των Καταλανώ, Τσάβι Πασκουάλ, δεν εφησυχάζει από τη βαριά ήττα που γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Μιλάνο, την προηγούμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Αν και επαγγελματίας, ο Κώστας Παπανικολάου δεν έκρυψε πως θα είναι μία δύσκολη
γι' αυτόν η επιστροφή του ως αντίπαλος στο ΣΕΦ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε: «Ταξιδεύουμε στον Πειραιά σε μία καλή περίοδο για εμάς. Πετύχαμε δύο σημαντικές νίκες, αλλά ως συνήθως είναι εύκολο να γυρίσουν τα πάνω κάτω. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός γνώρισε μία ήττα από αυτές που μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε σημείο της σεζόν. Είμαι σίγουρος όμως πως απέναντί μας ο Ολυμπιακός θα θυμίζει πάλι τη "βερσιόν" του πρωταθλητή Ευρώπης των δύο τελευταίων σεζόν. Το ΣΕΦ είναι ίσως η πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή».

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης 2012 και 2013. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ δήλωσε για την επιστροφή του: «Θα είναι λίγο περίεργα. Αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό τέσσερα χρόνια. Όπως λέω πάντα πρέπει να είμαι επαγγελματίας και να προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος. Είμαι σίγουρος πως θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για μένα. Θα είναι δύσκολο να επιστρέφω στο ΣΕΦ. Εχω πολλές αναμνήσεις και συναισθήματα. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ την αγωνιστική φιλοσοφία του. Οι βασικοί παίκτες είναι ακόμη εκεί και είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα