Δηλώσεις Λοτζέσκι, Πρίντεζη, Ντάνστον ενόψει Φενερ/Ούλκερ

20:30 2/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Η ανάκτηση της αυτοπεποίθησης είναι το ζητούμενο στον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις των Ματ Λοτζέσκι, Γιώργου Πρίντεζη και Μπράιαντ Ντάνστον, ενόψει της αυριανής (21:30) πρεμιέρας της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ.

«Πρόκειται για μεγάλο ματς. Η ομάδα, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, θέλει να επιστρέψει στην καλή
πορεία της» είπε αρχικά ο Ματ Λοτζέσκι και συνέχισε: «Θέλουμε να κερδίσουμε και πάλι την αυτοπεποίθησή μας. Η Φενέρ είναι πολύ καλή επιθετικά ομάδα, οπότε θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να εκτελέσουμε σωστά στην επίθεση και να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: «Είναι επιβεβλημένο να βγάλουμε από το μυαλό μας τις δύο ήττες. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα και πρέπει μεταξύ μας στα αποδυτήρια να βρούμε τι έφταιξε και να το ξεπεράσουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας στις προπονήσεις. Δουλεύουμε πάντα σε υψηλό ρυθμό και νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσήλωση στα ριμπάουντ και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Μεγάλος στόχος είναι να περάσουμε στους "8" και, για να τα καταφέρουμε, πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι». Παράλληλα, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ μίλησε και για την απουσία του Μπρεντ Πέτγουεϊ, τονίζοντας: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η χρονιά είναι μεγάλη. Θα ήταν καλύτερα να τον έχω μαζί μου, αλλά φυσικά και θα προσπαθήσω να παίξω και για αυτόν».

Τέλος, ο Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε: ««Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και είμαστε και πεισμωμένοι μετά τις δύο ήττες. Θα τα δώσουμε όλα για να ξεκινήσουμε καλά στη φάση των "16". Θα είναι δύσκολο. Πρέπει να παίξουμε κόντρα στην Φενέρ πιο σκληρή άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα