Δηλώσεις Διαμαντίδη, Μπράμος για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές

20:26 16/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Επισημαίνοντας ότι το ηθικό του Παναθηναϊκού είναι υψηλό, μετά τις δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 5ο όμιλο της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα, Δημήτρης Διαμαντίδης και Μάικ Μπράμος μίλησαν ενόψει του αυριανού αγώνα (17/1, 21:45) με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας παράλληλα το... μαραθώνιο, όσον αφορά στη διάρκεια, της Β' φάσης της διοργάνωσης.

«Δεν σκεφτόμαστε το 2-0» είπε αρχικά ο αρχηγός του
Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, για να συνεχίσει: «Εξ αρχής έχουμε πει πως κοιτάμε κάθε ξεχωριστά. Έχουμε παίξει δύο αγωνιστικές, έχουμε δύο νίκες, αλλά δεν λέει τίποτα. Η φάση είναι μεγάλη σε διάρκεια. Στόχος της ομάδος είναι να κερδίζει. Η Εφές είναι μία καλή ομάδα, παρά τις δύο ήττες. Όλες οι ομάδες δυνατές. Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Ευελπιστούμε ο κόσμος της ομάδος να είναι κοντά μας και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος πρόσθεσε: «Η Εφές πολύ καλή ομάδα ομάδα. Το ηθικό μας είναι υψηλό έπειτα από το 2-0, αλλά η φάση έχει 14 αγωνιστικές και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε κι αύριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα