Δ. Σαλπιγγίδης: Δεν θέλουμε να κλειδώσει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα στην Τούμπα

19:38 7/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Δηλώσεις για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και για την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς έκανε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης με την ευκαιρία της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της τελευταίας αγωνιστικής.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Νομίζω ότι αυτό που προέχει είναι η ομάδα. Έρχονται και φεύγουν πρόσωπα αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ
μένει, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε όλες τις στιγμές. Για να πετύχουμε τον στόχο μας. Και οι στόχοι μας είναι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό την Κυριακή, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να το κατακτήσουμε και να πάρουμε τη 2η θέση στα πλέι οφ», τόνισε αρχικά ο "διεθνής επιθετικός και συνέχισε: " Όποιο ματς και να ήταν θα έπρεπε να είναι μία νέα αρχή για εμάς. Έχει ιδιαιτερότητα ότι αντιμετωπίζουμε τον πρώτο της βαθμολογίας και μπορεί να κλειδώσει το πρωτάθλημα στην Τούμπα και δε θέλουμε να συμβεί αυτό. Για εμάς προέχει βέβαια η δική μας η ομάδα και πως θα είμαστε καλοί μέχρι το τέλος. Τέτοιου είδους παιχνίδια δεν είναι αδιάφορα για κανένα. Ο Ολυμπιακός θα έρθει για να πάρει τη νίκη. Έχουμε ένα πλεονέκτημα της έδρας και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε εμείς τους τρεις πόντους μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας".

Για την απομάκρυνση Στέφενς είπε: «Θεωρώ ότι δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω ως ποδοσφαιριστής, αλλά να παίζω ποδόσφαιρο και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Δημόσιο σχόλιο μετά από απομάκρυνση προπονητή το θεωρώ λάθος και ανέντιμο. Το να σκαλίζουμε μία απομάκρυνση ενός προπονητή μόνο προβλήματα δημιουργεί στην ομάδα. Να ασχοληθούμε με το τι έφταιξε που έφυγε μας κάνει κακό. O κ Στέφενς είναι ένας μεγάλος προπονητής και το δείχνει και το βιογραφικό του. Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε μπροστά για το καλό της ομάδας».

Για τον ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής είπε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν ΠΑΟΚ που θα κερδίσει. Σίγουρα ο κόσμος είναι πικραμένος από πολλά αποτελέσματα. Και εμείς έχουμε στενοχώρια και θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή με καλή αγωνιστική παρουσία και νίκες στη συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα