Δ. Γιαννακόπουλος: Γιατί να μην συνεχίσουμε με τον Αλβέρτη;

23:44 4/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του τέως προπονητή των «πρασίνων», Αργύρη Πεδουλάκη έδωσε με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εν συνεχεία, σε ερώτηση για το αν προτίθεται να διατηρήσει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη
στην τεχνική ηγεσία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: «Γιατί όχι;»

«Δεν έχει να κάνει με θέμα δικαίωσης για την επιλογή του Αλβέρτη. Και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει μερίδιο από αυτή την επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν παλέψει για το νταμπλ. Από κει και πέρα σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, τα οποία θα διορθωθούν.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στον πάγκο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, απάντησε: «Θα κάτσουμε με τον Φραγκίσκο να το συζητήσουμε. Γιατί όχι; Στην πρώτη του προσπάθεια ήταν απόλυτα επιτυχημένος. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! Ένα μεγάλο μπράβο στον Φραγκίσκο που ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτό που ξεκινήσαμε εμείς συνεχίζεται από τον ανιψιό μου και αυτό μετράει όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς! Είναι μια δικαίωση! Πολλά μπράβο σε όλους για το νταμπλ».

Ρωτήθηκε και για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Αυτή θα δημιουργήσει τη νέα ομάδα και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την πορεία του».
Keywords
Τυχαία Θέματα