Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Εργάτης χτυπήθηκε από έλκηθρο!

17:12 13/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Ένας εργάτης διακομίσθηκε σήμερα στο νοσοκομείο με κατάγματα και στα δύο πόδια, αφού χτυπήθηκε από έλκηθρο στην πίστα του μπόμπσλεϊ για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters. Το ατύχημα έλαβε χώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης για το διθέσιο έλκηθρο στο "Sanki Sliding Center".
Οι άνθρωποι της πίστας έσπρωξαν το έλκηθρο στην πίστα πριν από την έναρξη της προπόνησης, προκειμένου να ελέγξουν ότι η διαδρομή είναι ασφαλής. Αυτό, όμως, χτύπησε τον εργάτη, ο οποίος ήταν μέλος μιας ομάδας που επισκεύαζε ένα φωτιστικό κοντά στη γραμμή του τερματισμού. Φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος δείχνουν ότι οι πρώτες βοήθειες προς τον τραυματία παρασχέθηκαν στην πίστα, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Το συμβάν είχε ως αποτέλεσμα η επίσημη προπόνηση των αθλητών για το έλκηθρο να αρχίσει με καθυστέρηση περίπου 35 λεπτών.

«Ένας εργάτης χτυπήθηκε στην πίστα, αλλά ακόμη δεν είμαστε σίγουροι πώς συνέβη αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπαχ και συμπλήρωσε: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει υποστεί δύο ανοιχτά κατάγματα στα πόδια, αλλά έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του. Πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση κι εμείς, φυσικά, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάστασή του και του ευχόμαστε περαστικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα