Χ. Στέφενς: Σκοράραμε σε κατάλληλες στιγμές

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και κυρίως από το αποτέλεσμα του αγώνα στην Αστάνα, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σαχτέρ Καραγκάντι.

Ο ίδιος δήλωσε αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με μεγάλες μπαλιές και είναι δυνατή και σε στημένες φάσεις. Είχαμε καλή απάντηση στο παιχνίδι κατοχής.
Βάλαμε τα γκολ σε κατάλληλες στιγμές. Είχαμε μία εικόνα που μας επέτρεψε να κερδίσουμε και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που δεν θέλησε να θέσει στόχο ξεκάθαρο για την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά προτίμησε να δει το επόμενο παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την Δευτέρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα και θέλουμε να προετοιμαστούμε για αυτόν».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για την παρουσία του Τζαβέλα στο κέντρο της άμυνας και το ενδεχόμενο ενίσχυσης. «Όταν έχεις πρόβλημα σε μία θέση πρέπει να βρίσκεις τις απαντήσεις. Αυτό κάναμε κι εμείς με τον Τζαβέλα, που έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν στο παιχνίδι. Δεν θα ήθελα όμως να αναφερθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή. Είμαι υπερήφανος από όλη την ομάδα, είχαμε το κατάλληλο πνεύμα όλη την ημέρα για αυτό το ματς», τόνισε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε και το γεγονός ότι μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση και κινδύνεψε: «Δεν είσαι ποτέ χαρούμενος όταν χάνεις τον έλεγχο του αγώνα, αλλά αυτό συμβαίνει κι εξαιτίας του αντιπάλου. Όταν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές είναι στην περιοχή και προσπαθούν να πιέσουν πολύ τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε σωστά» κατέληξε.

Κουμικόφ: ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικότερους παίκτες

Την αιτία της ήττας της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ εντόπισε ο τεχνικός της Σαχτέρ Καραγκάντι, Βίκτορ Κουμίκοφ, που αναφέρθηκε στην ποιότητα των παικτών της ελληνικής ομάδας, στην συνέντευξη που ακολούθησε του αγώνα στην Αστάνα. Ο κ. Κουμίκοφ είπε συγκεκριμένα: "Δεν πήραμε πόντο από τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει περισσότερο ποιοτικούς παίκτες από την δική μας ομάδα, ακόμη και αυτοί που είναι στον πάγκο. Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την χρονιά που έκανε η ομάδα. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα στη διάρκεια της σεζόν, ακόμη και από την αρχή που ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας στο Τσάμπιονς Λιγκ». Ο προπονητής της Σαχτέρ, δέχθηκε ερωτήσεις και για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας του στα παιχνίδια της Ευρώπης και απάντησε χαρακτηριστικά: «Στο παιχνίδι με την Σέλτικ υπήρχε όντως πολύς κόσμος, αλλά τότε ίσως και να ήρθαν για να δουν την Σέλτικ. Αυτή την φορά μπορεί να ήταν και το όνομα του αντιπάλου ο λόγος, αλλά να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε σε μία πόλη διαφορετική από αυτήν που είναι η φυσική μας έδρα. Είναι ένα θέμα πάντως που πρέπει να μας απασχολήσει για την επόμενη σεζόν»
Keywords
Τυχαία Θέματα