Χ. Πέκερμαν (Κολομβία): Ομάδα "ειδικών συνθηκών" η Ελλάδα

19:53 13/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Ομάδα «ειδικών συνθηκών» χαρακτήρισε την Εθνική Ελλάδας ο εκλέκτορας της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής πρεμιέρας των δύο συγκροτημάτων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Από τη στιγμή που συγκεντρωθήκαμε αξιολογήσαμε ως σημαντικό για τον κάθε ένα να δουλέψουμε αρκετά ώστε να φτάσουμε στην επιθυμητή κατάσταση. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για να ξεκινήσουμε στην διοργάνωση» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Αργεντινός
τεχνικός.

Ο Πέκερμαν δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει αύριο, επειδή «υπάρχουν δεδομένα να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Όλοι το έχουν συνηθίσει αυτό και το αποδέχονται. Ιδρώσαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ πέρα και είναι καλό ότι μπορούμε να δείξουμε αυτή τη προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε μία αληθινή ομάδα και είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την πορεία μας».

Όσο για το αυριανό παιχνίδι; «Θα δώσουμε μεγάλη μάχη επειδή παίζουμε με μία ομάδα "ειδικών συνθηκών". Η Ελλάδα είναι μία ομάδα που έχει τελειοποιήσει το στιλ της και αισθάνεται υπερήφανη για αυτό. Αυτό απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, ισορροπία και εκμετάλλευση των ευκαιριών. Βλέπω ένα καλό παιχνίδι στην τακτική και την στρατηγική. Οι παίκτες αλλάζουν αλλά η ιδέα θα παραμένει ίδια: να κρατάμε την μπάλα, να πιέζουμε τους αντίπαλους στην άμυνα και να έχουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι».

Ο Πέκερμαν ρωτήθηκε και για τον Μέσι, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Αργεντινής επί των ημερών του. «Τον ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και είμαι χαρούμενος που τον βοήθησα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για το πόσο μεγάλο αστέρι θα γινόταν. Με τον Μέσι η Αργεντινή μπορεί να φτάσει ψηλά. Μακάρι να μην χρειαστεί να παίξουμε μαζί» είπε.
Keywords
Τυχαία Θέματα