Χ. Μαυρίας: Κίνητρο το βραβείο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά

Σήμερα απονεμήθηκε στον Χάρη Μαυρία το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το βραβείο απένειμε στον 18άχρονο παίκτη του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Καπουράνης. Μετά τη βράβευση του ο νεαρός άσος δήλωσε τα εξής: «Αυτό για μένα είναι ένα κίνητρο,
για να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Όμως το βραβείο αυτό αξίζει σε όλη την ομάδα, για την δουλειά που έκανε μέσα στο γήπεδο. Και φάνηκε με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στον αγώνα».
Για το αν είναι ένα είδος επιβράβευσης, αλλά και για την επόμενη ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι επιβράβευση. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά. Δουλειά μας, ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα. Με τον Παναθηναϊκό θέλω να πάρω πολλούς τίτλους... Γιατί είναι η ομάδα που αγαπάω».
Από εκεί και πέρα, για τον Μαυρία μίλησε και ο άνθρωπος που του παρέδωσε το βραβείο, ο Γιώργος Καπουράνης, που, μιλώντας για τον νεαρό παίκτη, αλλά και για την εξέλιξή του, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί πολλά παιδιά ακολουθούν τον δρόμο της πρώτης ομάδας και ο Χάρης προέρχεται από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενος που βρίσκεται ο Χάρης, όπως και ο Χουχούμης, στην πρώτη ομάδα και μην ξεχνάμε ότι ακολουθούν πάρα πολλά παιδιά, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις Ακαδημίες της Παιανίας. Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του, θα πω ότι έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να δουλέψει. Αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή δουλειά επί καθημερινής βάσεως και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Επειδή παρακολουθώ τον Χάρη όλα αυτά τα χρόνια, έχει σταδιακή βελτίωση κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο. Ανεβαίνει σταθερά και αυτό οφείλεται στην δουλειά που κάνει και στον πολύ καλό χαρακτήρα που έχει».

Στο Λίνο του ΠΑΟΚ, το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής

Τις σκέψεις του για το μέλλον το δικό του και της ομάδας του, εξέφρασε σήμερα ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αλβες Λίνο, με την ευκαιρία της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της τελευταίας αγωνιστικής, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
«Έκανα τελευταία πολύ καλά ματς και βοήθησα τον ΠΑΟΚ. Η σκέψη μας είναι να νικάμε σε κάθε αγώνα. Σίγουρα όταν παίζω καλά και βοηθάω την ομάδα με ένα γκολ είμαι χαρούμενος γιατί έτσι βοηθιέται και η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, το πιο σημαντικό όμως είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ που ακολουθεί είπε: «Τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν να δουλέψουμε πιο πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο καλοί για τα επόμενα ματς. Τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα μας βοηθούν στο να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Δευτέρα στα Γιάννινα. Θα είναι δύσκολο ματς. Τα Γιάννινα ξέρουμε πως κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής αλλά εμείς θα πάμε εκεί για την νίκη».
Για τον Κώστα Κατσουράνη που ήρθε σαν πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τον φετινό χειμώνα τόνισε: «Έχει μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα. Είναι αρχηγός της εθνικής Ελλάδας, ήταν μεγάλος αντίπαλος όταν παίζαμε με τον Παναθηναικό. Τώρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας».
Για το αν η απόκτηση του Κατσουράνη είναι μήνυμα του Σαββίδη σχολίασε: «Εμείς πάντα κοιτάμε την πρώτη θέση και είναι σημαντικό φέτος να κερδίσουμε έναν τίτλο. Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ο ιδιοκτήτης με την απόκτηση του Κατσουράνη, να παρουσιάσει ένα μεγάλο παίκτη όπως τον Κατσουράνη. Είναι ποδοσφαιριστής που θα μας δώσει ποιότητα και θα μας βοηθήσει. Είναι σημαντικό που ήρθε ένας τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας».
Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβόλαιό του που τελειώνει το καλοκαίρι, δήλωσε: «Σκέφτομαι το ματς με τα Γιάννινα. Έχω καιρό να το σκεφτώ αυτό μέχρι το καλοκαίρι. Έχω περάσει 4 χρόνια φανταστικά εδώ αλλά αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι καθόλου. Σκέφτομαι τα επόμενα ματς».
Keywords
Τυχαία Θέματα