Μπενφίκα-Ζ. Ζεσούς: Δεν θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα

21:37 4/11/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (21:45) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δήλωσε πως η ομάδα του θέλει την νίκη και θα παλέψει γι΄ αυτή, ενώ τόνισε πως δεν τον τρομάζει η «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

Για το αν συμφωνεί με τον Μίτσελ ότι δεν υπάρχει φαβορί αύριο: «Συμφωνώ με τον κύριο Μίτσελ. Είναι δύο ομάδες ισάξιες, με καλούς παίκτες και
ισάξιες αλλαγές. Πρόκειται για ένα δύσκολο και δυνατό ματς. Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Δεν είναι θέμα οπαδών αλλά η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά κι εμείς από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Δεν είναι ένας τελικός, κάθε ματς είναι σημαντικό αλλά μόνο στο τέλος των αγώνων του ομίλου θα μπορούμε να ξέρουμε αν θα περάσουμε ή όχι».

Για το αν θα ενισχύσει το κέντρο της ομάδας του αύριο: «Αυτό κάνουμε τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο για το ματς με τον Ολυμπιακό. Και στα παιχνίδια πρωταθλήματος κοιτάζουμε να θωρακίσουμε το κέντρο για να μην έχουμε προβλήματα πίσω».

Για το αν ονειρεύεται τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανεβάσει αρκετά την Μπενφίκα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και γι΄ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είμαστε μια ομάδα όπως όλες οι υπόλοιπες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και οι άλλοι, ονειρευόμαστε κι εμείς έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δικαίωμα σε ένα τέτοιο όνειρο, από τη στιγμή που ο τελικός θα γίνει στο γήπεδό μας φέτος».

Για τον διαιτητή της αυριανής αναμέτρησης, Σκόμινα: «Ελπίζω ότι θα συμμετέχει σε ένα ωραίο αγώνα και να είναι σωστός, κάτι που είχα πει και στον κύριο Κολίνα πριν από τον αγώνα με την Τσέλσι».

Τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα στην συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Λίμα που δήλωσε: «Είναι ένας τελικός. Όπως όλα τα ματς έτσι και αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πολύ σοβαρότητα. Πειθαρχημένοι και θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε σε κάθε ματς».

Για την έδρα του Ολυμπιακού δήλωσε: «Γνωρίζω τί θα συναντήσω εδώ πέρα και γενικά είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα, είμαστε επαγγελματίες κι έτοιμοι να παίξουμε σε τέτοιες συνθήκες».
Keywords
Τυχαία Θέματα