Μπάσκετ: Παρεξήγηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΕΟΚ

Παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με τις 15 προσκλήσεις που δικαιούται η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα (23/12, 19:30).

Αρχικά,
ο Ολυμπιακός εξέφρασε επίσημα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο γενικός γραματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, και οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας αρνήθηκαν να παραδώσουν τις προσκλήσεις που δικαιούται η ομάδα του Πειραιά. «Υπάλληλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός πήγε να παραλάβει τις 15 προσκλήσεις που δικαιούται η ομάδα και στην Ομοσπονδία δεν τις παρέδωσαν» ήταν η σχετική τοποθέτηση του Ολυμπιακού.

Ακολούθησε ανακοίνωση-απάντηση του Παναγιώτη Τσαγκρώνη, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ. Η απάντηση του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ αναφέρει: «Το πρωί της Παρασκευής 20/12, εμφανίστηκε στο γραφείο μου, όπου βρισκόμασταν με μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, άγνωστος άνδρας και επί λέξει είπε θέλω τις προσκλήσεις του Ολυμπιακού. Σε ερώτηση για το ποιος είναι και ποιος τον στέλνει, απάντησε τι σημασία έχουν αυτά, δώσε μου τις προσκλήσεις. Όπως ο καθένας καταλαβαίνει, οι προσκλήσεις του φιλοξενούμενου για τέτοιον αγώνα, δεν θα μπορούσαν να δοθούν στον κάθε τυχόντα. Ενημέρωσα τον εν λόγω κύριο ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να μου επιβεβαιώσουν ότι ήταν δικός τους απεσταλμένος, αφού ουδείς με είχε ενημερώσει για την άφιξή του. Την ίδια ώρα, εκείνος αποχώρησε εκστομίζοντας ύβρεις. Προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και απαράδεκτες συμπεριφορές, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους».

Το θέμα πάντως θεωρείται λήξαν, αφού μετά την απάντηση του Παναγιώτη Τσαγκρώνη έγινε ξεκάθαρο πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα παραλάβει τις 15 προσκλήσεις που δικαιούται για το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα