Άρης: "Τέλος" ο Χατζηνικολάου, αναζητείται ο διάδοχος του

19:08 4/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Ούτε τρείς μήνες δεν συμπλήρωσε στο "τιμόνι" του Αρη ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου που σήμερα αποχαιρέτισε τους παίκτες του. Ο 48άχρονος προπονητής πέρασε από το Νέο Ρύσιο, αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους μίλησε από καρδιάς… Δεν έκρυψε την χαρά του που συνεργάστηκε μαζί τους. «Φεύγω με καθαρή συνείδηση, ξέροντας ότι προσπάθησα για το καλύτερο» είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Μπορεί κάποιοι που δεν τους χρησιμοποίησα και δεν τους έδωσα ευκαιρίες, να έχουν παράπονο, αλλά το έκανα με όσα είχα στο μυαλό μου ως αντίληψη και δεν ήθελα να αδικήσω κανέναν». Πριν αποχωρήσει
τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια τονίζοντας ότι πρέπει να: «Να σηκώσετε το κεφάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης, αλλά είστε εδώ για να παλέψετε και να τα ξεπεράσετε». Την προπόνηση επιμελήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρης Μπουγιουκλής. Ο Σαλόζε Ουντότζι ήταν δικαιολογημένα απών από το πρόγραμμα της ομάδας αφού είχε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αύριο, οι παίκτες του Άρη θα έχουν ρεπό, κι ενώ η διοίκηση του κ. Ηλιάδη αναζητά την διαδοχή του προπονητή για την κάλυψη της κενής θέσης. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ που φέρεται σαν βασική επιθυμία της διοίκησης για την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας δεν φαίνεται σαν μια εύκολη επιλογή κυρίως λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν απέναντι του από την προηγούμενη συνεργασία του. Ο μάνατζερ του Καμάνιο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις περιέγραψε τις δυσκολίες της συνεργασίας, αφού τα τελευταία χρόνια είναι ανεξόφλητος και παρά τους διακανονισμούς που έχουν γίνει δεν έχει πάρει ακόμα τα χρήματα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα