Άρης: Απροθυμία των παικτών να ξαναγυρίσουν στις προπονήσεις

17:21 18/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Εικόνα αποσύνθεσης χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιρικό Άρη, λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τον οριστικό υποβιβασμό του στη Φούτμπολ Λιγκ. Διοίκηση δεν υπάρχει ακόμα και μια συνολική απροθυμία διακρίνει τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και δεν έχουν δικαίωμα φυγής.

Μια πρώτη συνάντηση-συζήτηση είχαν σήμερα τα μέλη της διοίκησης Στεφανίδη-Ψηφίδη με τον Γιώργο Φοιρό, στο πλαίσιο των επαφών και των συζητήσεων που ξεκίνησαν, όπου ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση για την κατάσταση που επικρατεί με τους ποδοσφαιριστές και
τη διάθεσή τους να μην θέλουν να συνεχίσουν τις προπονήσεις, αφού είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Όλα αυτά ενώ είναι στον... αέρα η συνέχιση των προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα που λήγει η άδεια που έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές και ενώ τυπικά, ως τεχνικός σύμβουλος, ο Φοιρός θα πρέπει να αξιολογήσει και το ρόστερ της ομάδας. Στο διοικητικό πεδίο εξελίσσεται μια μάχη τακτικής από τον παυθέντα πρόεδρο, Λάμπρο Σκόρδα. Αυτός επικαλείται επτά λόγους, ζητώντας την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία διορίστηκε νέα διοίκηση της ΠΑΕ με τη συμμετοχή των Στεφανίδη, Ψηφίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια, Κουσουνάδη.

Πρόκειται για νομικές ενέργειες που έχει ξεκινήσει η διοίκηση Σκόρδα, την έφεση και την προσωρινή διαταγή μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, για να μην ισχύσει η απόφαση του Ειρηνοδικείου. Τα ασφαλιστικά-προσωρινά μέτρα εκδικάζονται την Τρίτη του Πάσχα στις 11 το πρωί και η απόφαση θα βγει σε μια-δυο ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα