ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 58 νέοι στην Aspis Real Estate

Εργασία

Θέσεις σε 19 υποκαταστήματα του Λεκανοπεδίου

Ευκαιρίες καριέρας σε 58 αποφοίτους Λυκείου, που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο των κτηματομεσιτικών, προσφέρει η Aspis Real Estate.

Η εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες από το 2003, ζητάει συνεργάτες. Το νέο προσωπικό θα απορροφηθεί σε συνολικά δεκαεννέα καταστήματα τηςεταιρείας στην Αττική. Σε όσους επιλέξουν το επάγγελμα του συμβούλου ακίνητης περιουσίας, ηεταιρεία προσφέρει σημαντική εξέλιξη,

συνεχή εκπαίδευση και μπόνους. Οι ενδιαφερόμενοι γι αυτές τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, ΙΧ αυτοκίνητο, επικοινωνιακες ικανοτητες, δυναμισμό και φιλοδοξία για ανέλιξη στον κάδο των κτηματομεσητικών υπηρεσιών.

Η αποστολή βιογραφικού γίνεται στη διεύθυνση [email protected] (με κωδικό ΣΑΠ). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 210 6106560 πληκτρολογώντας τον εσωτερικό αριθμό 101. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το προφίλ της εταιρείας στην ιστοσελίδα www.aspis-realestate.gr

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα