Ζητείται ερευνητής Β΄ Βαθμίδας από το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ

Εργασία

Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μία (1) θέση Ερευνητή Β΄ Βαθμίδας (Κύριου Ερευνητή) με γνωστικό αντικείμενο: «Σχεδίαση για Όλους στην Αλληλεπίδραση Ανθρώπου - Υπολογιστή», "Design for All in Human - Computer Interaction".
Περιγραφή: Η προκηρυσσόμενη θέση στοχεύει στην ενδυνάμωση του υπάρχοντος ερευνητικού δυναμικού και στην ενίσχυση των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ στην

περιοχή της Καθολικής Πρόσβασης και της Σχεδίαση για Όλους στην Αλληλεπίδραση Ανθρώπου - Υπολογιστή.
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:

αποδειγμένη εμπειρία στην διαμόρφωση και εφαρμογή καινοτόμων μεθοδολογιών, τεχνικών και εργαλείων για τη Σχεδίαση για Όλους, τη προσβασιμότητα, την ευχρηστία και τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης στην ανάπτυξη αλληλεπιδραστικών εφαρμογών, υπηρεσιών και έξυπνων περιβαλλόντων.τεκμηριωμένη ικανότητα σχεδιασμού, οργάνωσης, συντονισμού και καθοδήγησης ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ποικίλων ομάδων χρηστών βάσει των αρχών και μεθοδολογιών της Καθολικής Πρόσβασης και της Σχεδίασης για Όλουςτεκμηριωμένη ικανότητα προώθησης καινοτόμων προσεγγίσεων, δημοσιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων και μεταφοράς τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη καθολικά προσβάσιμων τεχνολογιώνσχετικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν είναι:

Αίτηση.Λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα (στα Ελληνικά και Αγγλικά).Αντίγραφα εργασιών σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών (ένα αντίτυπο).Έκθεση ερευνητικών ενδιαφερόντων (στα Αγγλικά).

Κατάθεση δικαιολογητικών:
Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]
και ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:
Ηλιάκη Χρυσούλα
Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)
Ινστιτούτο Πληροφορικής
Ν. Πλαστήρα 100
Βασιλικά Βουτών
Τ.Κ. 70013 Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία: Γραμματεία Ινστιτούτου Πληροφορικής - ΙΤΕ, κ. Ηλιάκη Χρυσούλα τηλ. +30-2810-391603, email: [email protected].

Ημερομηνία λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.

http://www.ics.forth.gr/index_main.php?c=454&l=g

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα