Υποτροφίες για σπουδές ιατρικής και ναυτιλίας

Tweet

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υποτροφίες για σπουδές ιατρικής και ναυτιλίας

Δύο υποτροφίες προσφέρει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» μέσω του Κληροδοτήματος της Ν. ή Ε. Μικρουλάκη.

Ειδικότερα θα χορηγηθούν υποτροφίες διετούς διάρκειας σε δύο φοιτητές του πέμπτου έτους των Ιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών, Κρήτης, Θράκης και Ιωαννίνων ή σε φοιτητές

του τρίτου έτους της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η υποτροφία θα χορηγείται επί δύο έτη, (24 μήνες), και συγκεκριμένα για τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014-2015. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι θα φοιτήσουν στο πέμπτο έτος των Ιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών, Κρήτης, Θράκης και Ιωαννίνων, ή στο τρίτο έτος της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 και η οικογένειά τους δεν κατοικεί στην Αττική, Κρήτη, Θράκη ή Νομαρχία Ιωαννίνων αντίστοιχα. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 30 Δεκεμβρίου 2013. Πληροφορίες: 2132046115-112.

ALBA - ΠΕΠΕΝ
Τέσσερις υποτροφίες προσφέρει η Πανελλήνια Eνωση Πλοιάρχων Ε.Ν. Πάσης Τάξεως σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Οι υποτροφίες αφορούν τα δύο προγράμματα του ALBA, MBA in Shipping και MSc in Shipping Management, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015. Το συνολικό κόστος για το MBA in Shipping ανέρχεται σε 19.750 ευρώ, ενώ για το MSc in Shipping Management αγγίζει τα 12.500 ευρώ. Η αίτηση γίνεται online, ενώ μετά τη συγκέντρωση όλων των αιτήσεων, η τελική επιλογή θα γίνει από το ALBA με βάση την αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων και σε συνεργασία με την ΠΕΠΕΝ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών, καθώς επίσης και σε α΄ πλοιάρχους και α΄ μηχανικούς.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου, ενώ τα σχετικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέσα Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Σπύρο Βουγιού (Academic Director of the Shipping Programs), e-mail:[email protected]

ethnos.gr

Tags: ιατρικήναυτιλία Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα