Υπαλλήλους ζητά η εταιρεία «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ»

Tweet Κατηγορία: Εργασία  

Στην πρόσληψη προσωπικού θα προχωρήσει η εταιρεία «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ», προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των νέων καταστημάτων της σε Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Κολωνάκι και Ανω Βριλήσσια.

Πωλήτρια/Barista/Ψήστης /Αρτοποιός
Οι νέοι συνεργάτες θα

απασχοληθούν στο Κολωνάκι, ενώ θα πρέπει να διακατέχονται από ομαδικό πνεύμα, επαγγελματισμό και δεξιότητες επικοινωνίας.

Προσωπικό προετοιμασίας και πώλησης σάντουιτς
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία στον χώρο εστίασης, ομαδικό πνεύμα, επαγγελματισμό και δεξιότητες επικοινωνίας.

Παροχές
Για τις παραπάνω θέσεις η εταιρεία προσφέρει άριστο περιβάλλον εργασίας, ασφαλιστική κάλυψη ΙΚΑ, εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.

Υπεύθυνος Καταστήματος Μαζικής Εστίασης
Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει απαραίτητη προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης σε θέση ευθύνης, ικανότητα διοίκησης ομάδας, επαγγελματισμό, δεξιότητες επικοινωνίας, οργανωτική ικανότητα, ενώ επιθυμητές είναι οι σπουδές.

Γι' αυτήν τη θέση η εταιρεία παρέχει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, άριστο περιβάλλον εργασίας, εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.

Αποστολή βιογραφικών & πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα υπόψη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο 210 6694150, ενώ μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς στα τηλέφωνα: 210 6694100 και 210 6694184.

ΕΘΝΟΣ

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα