Ξανά οι αγώνες στο προσκήνιο - Εκδήλωση-συζήτηση ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στις 18/7 στο Πεδίον του Άρεως

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Εκδήλωση-συζήτηση
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΗ, 7:30 μμ
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ (Θέατρο Οικονομίδη)

Το λαϊκό-εργατικό κίνημα
αντιμέτωπο με το νέο γύρο επίθεσης

ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

Διοργάνωση
ΚΚΕ(μ-λ) • Μ-Λ ΚΚΕ

H εκλογική ανάπαυλα της κούφιας παροχολογίας και των δημαγωγικών υποσχέσεων για την υποτιθέμενη επαναδιαπραγμάτευση

με την τρόικα τελείωσε. Eπιστρέφουμε, ολοταχώς, στο γνωστό ασφυκτικό κλίμα του εκβιασμού «νέα, αγριότερα μέτρα ή άτακτη χρεοκοπία της χώρας» ο οποίος είναι διαρκής, με κλιμακούμενη ένταση. Η πειθήνια εφαρμογή του αντιλαϊκού Mνημονίου από τη συγκυβέρνηση είναι δηλωμένη και ο Πρωθυπουργός διαβεβαιώνει τους προστάτες του ότι όχι μόνο αποδέχεται και θα διασφαλίσει, με αποφασιστικότητα, την πλήρη εφαρμογή των αντιλαϊκών μνημονίων υποδούλωσης, αλλά και ότι θα την επιταχύνει, προαναγγέλλοντας έτσι τη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης.

H τρόικα και η «ομάδα κρούσης» με επικεφαλής τον X. Pάιχενμπαχ είναι, ήδη, εδώ, ενώ προετοιμάζεται και η μόνιμη εγκατάσταση, στην Eλλάδα, ενός επίτροπου - παντεπόπτη - ανθύπατου της EE. Συντεταγμένα τα ιμπεριαλιστικά κέντρα και η εγχώρια ολιγαρχία, οργανώνουν το επόμενο κύμα της επίθεσης.

Tα σκληρά ιμπεριαλιστικά τελεσίγραφα και τα ευθυγραμμισμένα εγχώρια αναμασήματα περί μνημονιακού μονόδρομου, ο εκβιασμός πως όχι μόνο οι ανειλημμένες δεσμεύσεις πρέπει να υλοποιηθούν ταχύτατα, αλλά και όποια πρόσθετα «οικονομικά προγράμματα» απαιτηθούν, τροφοδοτούν τη λαϊκή οργή και αντίθεση, διευρύνουν το χάσμα ανάμεσα στο λαό, από τη μία πλευρά, και τον ιμπεριαλισμό και την εγχώρια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία, από την άλλη.

H κλιμακούμενη αντιλαϊκή έφοδος, η βάναυση προσβολή της εθνικής αξιοπρέπειας και η ε

Keywords
Τυχαία Θέματα