Τρεις υπάλληλοι στα Mini Raxevsky

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Τρεις νέους υπαλλήλους αναζητά η εταιρεία παιδικών ρούχων Mini Raxevsky Α.Ε.

Τρεις νέους υπαλλήλους αναζητά η εταιρεία παιδικών ρούχων Mini Raxevsky Α.Ε. Η πρώτη θέση αφορά την ειδικότητα του Διακοσμητή/Δικοσμήτριας για τις βιτρίνες

των καταστημάτων της και για Visual Merchandising. Η θέση αφορά μόνιμη απασχόληση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, γνώση Adobe PhotoShop/Adobe Illustrator και να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρεία ενδιαφέρεται να προσλάβει Πατρονίστ με προϋπηρεσία στο παιδικό ένδυμα και ικανότητα χειρισμού προγράμματος Investronica.

Τέλος, άμεσα πρόκειται να καλυφθεί η θέση ενός γραφίστα, με γνώσεις Corel Illustrator, Photoshop καθώς και διαχωρισμού χρωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 210 5787852-4, ή να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο e mail info@mini-Raxevsky.gr ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα