Το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΔΗΣΟ

Η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ έχει ως εξής:

Ηλίας Κικίλιας

Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ). Διετέλεσε Διοικητής του ΟΑΕΔ. Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα οικονομικά. Συνεργάτης επί μακρόν Πανεπιστημίων της Ελλάδας και το Εξωτερικού.

Γεώργιος Πεταλωτής

Δικηγόρος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ροδόπης.

Εκλέχτηκε

Βουλευτής το 2007 και το 2009. Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Υφυπουργός Εσωτερικών, Υφυπουργοός Δικαιοσύνης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Μαριάνα Γεμενετζή Πάγκαλου

Επιχειρηματίας, Σύμβουλος Επικοινωνίας.

Γεώργιος Λεχουρίτης

Πρόεδρος του ΙΝΚΑ - Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος

Όλγα Μπαλαούρα

Πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εθνικής και Κοινοτικής Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τελείοφοιτος του London School of Economics στην έδρα Health Economics Policy and Management.

Διετέλεσε Διοκητής του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας

Μοαβία Αχμέντ Μοχαμεντίν

Γεννημένος στο Σουδάν, ζει στην Ελλάδα πάνω από 30 χρόνια.

Πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών εκπροσωπεί τον φορέα σε εθνικό & ευρωπαϊκό επίπ

Ιωάννα Καρανδινάκη

Πρώτη εκλεγμένη γυναίκα Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Κοινωνικής Οικονομίας και Κατανάλωσης.

Ευσταθία (Έφη) Ιωάννου

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Ελισάβετ (Ελίζα) Πολίτη

Διεθνολόγος.

Ελένη Παπανδρέου

Αρχιτέκτων Μηχανικός, Υπαλληλος του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Μηχανικού Ε.Μ.Π..

Αποστολόπουλος Αναστάσιος

Έχει διατελέσει Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Αγγέλα Κοκκόλα

Από τη δεκαετία του 1960 υπήρξε συνεργάτης του Γεωργίου όσο και αργότερα του Ανδρέα Παπανδρέου. Διετέλεσε Διευθύντρια του Ιδιαίτερου Γραφείου του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1999. Υπέγραψε τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη.

Tags: ΚΙΔΗΣΟεπικρατείας ΚΙΔΗΣΟψηφοδέλτια ΚΙΔΗΣΟεκλογές 2015εκλογές
Keywords
Τυχαία Θέματα