Το παιδικό Ιχνογράφημα με διαδραστική ανάλυση πραγματικών περιστατικών. Κυριακή 1/7 - 5 ώρες - Εισηγήτρια: Νένα Γεωργιάδου, ψυχολόγος. 50% έκπτωση για πληρωμές μέχρι 15/6 - Επίσης βιβλία με 40% μείον

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Επιμορφωτικό Σεμινάριο:

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 Ιουλίου 2012 - διάρκεια: 5 ώρες

Θέμα: Παιδικό Ιχνογράφημα. Τι σημαίνει - Ποια τεστ υπάρχουν - Πως αναλύονται

Εισηγήτρια: Νενα Γεωργιάδου, Ψυχολόγος, συγγραφέας

Ημερομηνία διεξαγωγής: 1 Ιουλίου 2012 (Κυριακή)

Διάρκεια: 5 ώρες, ώρα έναρξης 10:00 ακριβώς

Ώρα προσέλευσης 09:30 - 10:00

Τοποθεσία: Παναγοπούλου 5, Αιγάλεω, 1ος όροφος

Αντίτιμο συμμετοχής: 120€

50% έκπτωση για όλους όσοι τακτοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου

Κάντε την εγγραφή και την κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής μέχρι τις 15/6/2012 και πληρώστε το μισό αντίτιμο, δηλαδή 60€ αντί για 120€.

Τελική ημερομηνία εγγραφής / κατάθεσης του αντιτίμου: Τετάρτη 27 Ιουνίου

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχήςκαι φυσικά άρτιες έντυπες σημειώσεις και βιβλιογραφία. Οι σημειώσεις εμπεριέχουν όλο το κείμενο του σεμιναρίου αλλά και επιπλέον στοιχεία!

Στα διαλλείματα υπάρχει μπουφές με καφέ, τσάι, αναψυκτικό, σνακς.

Για τους μανιώδεις καπνιστές υπάρχει ευρύχωρος εξωτερικός χώρος.

Ο χώρος κλιματίζεται.

Φώτα ασφαλείας, ενδείξεις εξόδου και πυροσβεστήρες εξασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

- Νηπιαγωγούς

- Γονείς

- Παιδαγωγούς

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:

Η Νένα Γεωργιάδου (1971) είναι επαγγελματίας ψυχολόγος, εργάζεται και με ενήλικες και με ανήλικους και συγγραφέας πολλών βιβλίων ψυχολογίας. Μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου του οποίου έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ.

Μητέρα και η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι, τόσο βιωματικά, όσο και επαγγελματικά - ερευνητικά, την ψυχολογία των παιδιών και πώς πρέπει να τους συμπεριφερθούμε, τόσο στο σπίτι όσο και στην αίθουσα.

Έχει γράψει πολλά βιβλία με θέμα την Ψυχολογία με αρκετά από αυτά να έχουν γίνει Best Sellers όπως για παράδειγμα τα \"Θεραπευτικά Παραμύθια\", \"Θεραπευτικά Παιχνίδια\", \"Παραμύθια για καληνύχτα\", \"...Και ζήσαμε εμείς καλύτερα\", \"Τα Μυστικά της Επικοινωνίας\", \"Το αυγό του Σίλα\", \"Το ντροπαλό Χταπόδι\".

Έχει διδάξει στη Σιβιτανίδειο τα μαθήματα ΠΕΙΘΩ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε πολλά επιτυχημένα σεμινάρια και γενικότερα είναι αναγνωρισμένη για τη μεταδοτικότητά του λόγου της.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Οι ζωγραφιές των παιδιών, εκτός από μια δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση, συχνά αποτελούν και ένα μέσο έκφρασης του συναισθηματικού τους κόσμου. Μέσα από τη σχεδίαση συγκριμένων ή ελεύθερων θεμάτων τα παιδιά αποτυπώνουν στο χαρτί τις βαθύτερες επιθυμίες τους, τα συναισθήματά τους, τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις ανάγκες τους.

Αναλύοντας και ερμηνεύοντας τα παιδικά σχέδια, μας δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα στηρίξουμε και να τα βοηθήσ
Keywords
Τυχαία Θέματα