Το myschool θέλει άμεση και ακριβή καταχώριση στοιχείων.Τι γίνεται όμως όταν απεργεί ο διευθυντής;

Προκειμένου να αποτυπώνεται η λειτουργία κάθε σχολικής μονάδας, είναι αναγκαία η καταχώριση στο Πληροφοριακό Σύστημα (Π.Σ.) myschool, οπωσδήποτε σε καθημερινή βάση όταν υφίστανται μεταβολές, κάθε στοιχείου μεταβολής (μαθητικού δυναμικού ή εκπαιδευτικού προσωπικού), ώστε να αντανακλάται απόλυτα η καθημερινή λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων, βάσει της οποίας τα όργανα διοίκησης θα προβαίνουν στον προγραμματισμό δράσεων και στη λήψη αποφάσεων.

Η υποχρέωση τόσο του/της Διευθυντή/ντριας

σχολικής μονάδας όσο και του/της Διευθυντή/ντριας Εκπαίδευσης, για την άμεση και ακριβή καταχώριση των στοιχείων, αποτελεί απαρέγκλιτο κανόνα, με βάση τον οποίο προγραμματίζονται οι διοικητικές ενέργειες της εκπαίδευσης και διασφαλίζεται η διαφάνεια για την αποτελεσματική άσκηση της διοίκησης.

Ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι υπεύθυνοι για την καταγραφή, εισαγωγή, επιβεβαίωση και οριστικοποίηση των στοιχείων λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

....Εκ των ανωτέρω καθίσταται σαφές ότι η μη τήρηση των εκ του νόμου οριζομένων και εν προκειμένω η πλημμελής ενημέρωση των πληροφοριακών συστημάτων παρεμποδίζει την έγκαιρη διεκπεραίωση σύνθετων και πολύπλευρων διοικητικών διαδικασιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Τ γίνεται όμως όταν απεργεί ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της διαχείρισης της πλατφόρμας, όπως λέει η εγκύκλιος;

1. Είναι δυνατόν ένας απεργός να ενημερώνει ταυτόχρονα το myschool;

2.Αν αυτή την ενημέρωση την κάνει κάποιος άλλος υπεύθυνος εκπαιδευτικός, πώς θα έχει την επίβλεψη των ενεργειών ο 'Υπεύθυνος" Διευθυντής;( Υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις από ΔΠΕ που μιλούν για υπεύθυνο αν απεργεί ο Διευθυντής ή ότι ο Διευθυντής την κάνει με άλλον πρόσφορο τρόπο. Μήπως εννοεί από το σπίτι του την ημέρα απεργίας;)

3. Ποιος είναι ο λόγος που εδώ και δεκαετίες το Υπουργείο θέλει τα ποσοστά απεργιών την ίδια μέρα;

Fresh-education.gr

myschool. απεργίαεκπαιδευτικοί
Keywords
Τυχαία Θέματα