Το 68% του Ά.Γεωργιάδη στον Πάχτα, ο οποίος δεν βγήκε δήμαρχος. Πως έγινε αυτό;

Tweet

Την Κυριακή των εκλογών, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην εκλογική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Θέλοντας να υποβαθμίσει το τεράστιο κίνημα κατά των μεταλλείων Χρυσού στις Σκουριές, και να αναδείξει πως ήταν κάτι που ηττήθηκε στις εκλογές και πρέπει να το σεβαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό, αναφώνησε πως ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Πάχτας πήρε 68%.

Συγκεκριμένα είπε: «Πήρε 68%. Το ότι πήρε 68% το ξέρουμε. Το πήρε το 68%. Είναι αυτός ο δήμαρχος. Ρωτάω τον ΣΥΡΙΖΑ. Και θα το ρωτάω συνεχώς από σήμερα, για να πάρω μια απάντηση σαφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ των τοπικών δημοψηφισμάτων, από σήμερα θα σεβαστεί το τοπικό δημοψήφισμα στην περιοχή αυτή;» θέλοντας να προβοκάρει υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέπη Πέρκα.

Όλοι όμως γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της κάλπης στην περιοχή. Ο Χρήστος Πάχτας, ο οποίος ήταν υπερ των μεταλλείων και της καταστροφής της Χαλκιδικής, έχασε στην μάχη των εκλογών, γιατί ο Γιάννης Μίχος, έλαβε 51,13% και βγήκε δήμαρχος. Θα σεβαστεί η κυβέρνηση και ο Υπουργός τελικά το τοπικό δημοψήφισμα η θα προωθεί ακόμα τα επενδυτικά σχέδια για τα μεταλλεία στην περιοχή

Tags: Άδωνις ΓεωργιάδηςΧρήστος ΠάχταςΣΥΡΙΖΑαυτοδιοικητικές εκλογέςαυτοδιοικητικές Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα