Τι περίεργο κρύβει του γραφείο του Αντώνη Σαμαρά

Tweet

Το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» για την διακυβέρνηση της χώρας. Μια πρώτη ματιά, όμως, δεν αρκεί για να καταλάβει κανείς τα ιδιαίτερα εκείνα σημεία που το κάνουν ξεχωριστό. Στις λεπτομέρειες κρύβονται τα κλειδιά για την «ένδοξη» πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη, το πρωτογενές πλεόνασμα και την αναγνώριση από την Ευρώπη. Δείτε παρακάτω:

Το κόκκινο τηλέφωνο πράγματι υπάρχει!!! Δεν είναι ένας μύθος λοιπόν…

Κομπιουτεράκι στο γραφείο για να μπορεί ο Αντώνης

να υπολογίζει το πλεόνασμα…

Μεγεθυντικός φακός για να βλέπει την «ανάπτυξη»….

Γαλάζιες χάντρες και «ματάκια» για να μην ματιάξουν τον «πολυχρονεμένο» μας ηγέτη οι μίζεροι καταστροφολόγοι (του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο βεβαίως- βεβαίως)…

Φοντανιέρα με την ελληνική σημαία (χωρίς καραμελίτσες για κέρασμα βέβαια, καθώς όλοι κάνουν θυσίες για το καλό της πατρίδας)

Εξαερισμός για να φεύγουν τα… ντουμάνια από τα «φούμαρα» που εκτοξεύονται καθημερινά από το συγκεκριμένο γραφείο στο Μαξίμου…!

Εννοείται ότι υπάρχει μια Εικόνα της Παναγίας για ευλογία - βοήθειά μας!

«Καλογυαλισμένος στρατιώτης» της πατρίδας ο Αντώνης Σαμαράς. Ας είναι καλά οι «λούστροι» του Μαξίμου…

Τηλεόραση με προσαρμοσμένη κάμερα επάνω της για να βλέπουν η Άνγκελα και ο Βόλφανγκ (οι Γερμανοί που, ως γνωστόν, είναι φίλοι μας…) μην τυχόν και κάνει αταξίες ο Αντώνης όσο λείπουν…

Μac υπολογιστής – αυτό (σίγουρα) ξέμεινε από τον Γιώργο…

Και τέλος, πίσω από την πρωθυπουργική πολυθρόνα στέκει η …«Ελλάς ευγνωμονούσα» τον Αντώνη Σαμαρά για τις «υπηρεσίες» του στο Έθνος..

Πηγή: topontiki.gr

Tags: Αντώνης Σαμαράς Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα