Τι απαντά ο Γιώργος Αμυράς στην Ντέπυ Γκολεμά

Γιώργος Αμυράς

Βουλευτής Β΄Αθήνας

Το Ποτάμι

Αθήνα, 01.02.2015

Δελτίο Τύπου
Μέσα σε όλα έπεσε η Ντέπυ Γκολεμά με σημερινό της δημοσίευμα στη Real Life. Γράφει μεταξύ άλλων ότι:

«ο Γιώργος Αμυράς είναι από τους ευνοημένους της απερχόμενης διοίκησης»: Ο Γιώργος Αμυράς τα τελευταία 2 χρόνια ήταν άνεργος. Δεν συνέπεσε ούτε μισή μέρα με τις διοικήσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης και της ΝΕΡΙΤ. Τελευταία

φορά που εργάστηκε στην ΕΡΤ ήταν στις 8 Φεβρουαρίου 2013. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, στις 23/12/14, ο Γ. Αμυράς προσελήφθη με σύμβαση αορίστου χρόνου εργασίας στη ΝΕΡΙΤ μετά από διενέργεια ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού με όρους και κανόνες ίδιους για όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτόν. Η αμοιβή του βάσει νόμων καθορίστηκε στα 950 ευρώ μηνιαίως μικτά, ήτοι 780 ευρώ καθαρές αποδοχές. Η σχέση εργασίας διήρκησε 15 μέρες, καθώς στις 07/01/2015 υπέβαλε την παραίτησή του με δικαστικό επιμελητή, γιατί επρόκειτο να πολιτευτεί με το Ποτάμι.

Γράφει η κυρία Γκολεμά «πάμε τώρα στο Μένουμε Ελλάδα του βουλευτή του ποταμιού Γιώργου Αμυρά… με συνολικό κόστος της εκπομπής 761.349 ευρώ»: Χαίρομαι που στα μάτια της κυρίας Γκολεμά το Μένουμε Ελλάδα είναι του Γιώργου Αμυρά, αλλά θα τη διορθώσω και εδώ, αφενός γιατί ουδέποτε είχα την παραμικρή συμμετοχή, ευθύνη ή αρμοδιότητα σχετικά με το είδος της παραγωγής της εκπομπής, αφετέρου γιατί το Μένουμε Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας των δημοσιογράφων του, όλοι μας ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ.

Συνεπώς θα καλούσα στην κυρία Γκολεμά να είναι πολύ προσεκτική όταν αναφέρεται στον επαγγελματικό μου βίο (20 έτη στον ιδιωτικό τομέα και 7 στην ΕΡΤ) και συνδέσεις τύπου Μένουμε Ελλάδα + Αμυράς + 761.349 ευρώ = λάσπη!

Tags: ΝΕΡΙΤΕΡΤΝτέπυ ΓκολεμάΒίκυ ΦλέσσαΓιώργος ΑμυράςΡένος Χαραλαμπίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα