Θύμα επίθεσης η 15χρονη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Δικαιώνονται μετά τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, η μητέρα και ο πατέρας της 15χρονης, που τραυματίστηκε σοβαρά στην Πάρο, οι οποίοι με δηλώσεις τους στη Real News και στο enikos.gr τόνιζαν από την πρώτη στιγμή ότι η κόρη τους έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.
Μέχρι σήμερα επικρατούσε η άποψη ότι η ανήλικη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Όμως οι εργαστηριακοί έλεγχοι έδωσαν νέα τροπή στην υπόθεση.

Το υλικό που είχε συλλεχτεί από τα ρούχα και το σώμα της 15χρονης έδειξαν γενετικό υλικό άντρα. Επιβεβαιώνοντας την άποψη των γονέων που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι η κόρη τους ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Την ίδια ώρα στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της ασφάλειας που προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη της επίθεσης έχοντας «πάρει» 60 καταθέσεις.

Η 15χρονη που η ιστορία της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο νοσηλεύεται για 8η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείο, έχοντας υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις. Σύμφωνα με την οικογένεια της αλλά και τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη αλλά είναι σταθερή.
Keywords
Τυχαία Θέματα