Θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη - Ενεργοποιήθηκε το Viper στο κινητό της που αναζητείται

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της, σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδα, καθώς, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός "Star", τις τελευταίες ώρες φαίνεται να τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή Viber στο κινητό της, το οποίο ακόμη αναζητείται.

Αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρεθεί και η συσκευή της προκειμένου να αναγνωσθεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έστειλε και έλαβε η 44χρονη. Σε διαφορετική περίπτωση θα εντοπιστούν μόνο οι αριθμοί

των κινητών μετά οποία επικοινώνησε είτε με μηνύματα είτε με κλήσεις.

Σύμφωνα παράλληλα με αστυνομικές πηγές, η Ειρήνη Λαγούδη, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε στείλει από το κινητό της δύο μηνύματα. Το ένα προς τον αδελφό της, από τον οποίο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της και να τους δώσει τους κωδικούς (PIN) των τραπεζικών της καρτών και το άλλο προς τον γιατρό-σύντροφό της στο οποίο έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Όσον αφορά όμως το πρώτο μήνυμα, ο αδελφός της είναι κατηγορηματικός ότι δεν το έλαβε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες ενδείξεις στρέφουν την υπόθεση προς την αυτοκτονία, παρόλ' αυτά οι οικείοι της 44χρονης υποστηρίζουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

undefined
Keywords
Τυχαία Θέματα