Θεραπευτικά παραμύθια, σεμινάριο 6/12

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Εισηγήτρια: Νένα Γεωργιάδου, Ψυχολόγος

Αποκτήστε τις βασικές ικανότητες για τη δημιουργία και την επιλογή παραμυθιών που απευθύνονται σε παιδιά από τη συγγραφέα του Best Seller "Θεραπευτικά Παραμύθια"

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, 2 το μεσημέρι (14:00). Διάρκεια: 90 λεπτά

Το σεμινάριο θα αρχίσει κανονικά στην ώρα του.

Αντίτιμο Συμμετοχής: 10€ (ή 17€ με το ομώνυμο βιβλίο αξίας 14€)

Δεν χρειάζεται προπληρωμή. Το αντίτιμο καταβάλλεται κατά την είσοδό σας

στο χώρο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ώρες προσέλευσης: από 13:40 έως 13:55.

Χώρος: Παναγοπούλου 5, Αιγάλεω, 1oς όροφος

Τα παραμύθια αποτελούσαν και αποτελούν ένα ιδανικό μέσο για να περάσουμε στα παιδιά μηνύματα, αξίες και χαλάρωση. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται να γνωρίζουμε βασικές αρχές που θα μας βοηθήσουν να γράψουμε το δικό μας θεραπευτικό παραμύθι ή ακόμα και να μπορούμε να επιλέξουμε το καταλληλότερο παραμύθι για ένα παιδί. Το σεμινάριο στοχεύει στο να δοθούν βασικές οδηγίες για τη δημιουργία ή επιλογή παραμυθιών που απευθύνονται σε παιδιά.

Περιεχόμενα:

Γράφουμε το δικό μας παραμύθιΓιατί χρειαζόμαστε τα παραμύθια;Κατηγορίες παραμυθιώνΓενικές αρχέςΒασική δομή παραμυθιούΔιδακτικό παραμύθι – πως γράφεταιΘεραπευτικό παραμύθι – πως γράφεται – πως επηρεάζει ένα παιδίΠαραμύθια μεταφοράς – πως γράφονται – που στοχεύουνΧιουμοριστικά παραμύθια (διασκεδαστικά παραμύθια που κρύβουν μηνύματα)Συμβολισμοί στα παραμύθια (ανάλυση)Το παραμύθι των παιδιών (αφήγηση – ανάλυση)

psixi.gr

Tags: εκπαιδευτικό σεμινάριοπαραμύθια
Keywords
Τυχαία Θέματα