Συνεργάτες στο Ελληνικό Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο για την Πράξη "Ψηφιακές Υπηρεσίες Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων"

Εργασία

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων προς σύναψη έως δέκα πέντε (15) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου στο πλαίσιο της Πράξης Ψηφιακές Υπηρεσίες Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων – Οριζόντια Δράση

Υποέργο 5: «Λοιπές Δράσεις»
Για τις ανάγκες της Πράξης «Ψηφιακές Υπηρεσίες Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων – Οριζόντια Δράση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» και ειδικότερα του Υποέργου 5 με τίτλο «Λοιπές Δράσεις»

το Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο προτίθεται να συνάψει έως δέκα πέντε (15) συμβάσεις έργου με Εξωτερικούς Συνεργάτες/ Εμπειρογνώμονες για την υλοποίηση του έργου και καλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρία να υποβάλουν Προτάσεις σύμφωνα με την παρούσα Πρόσκληση (επισυνάπτεται το υπόδειγμα).
Οι Εξωτερικοί Συνεργάτες/ Εμπειρογνώμονες, με τους οποίους θα συναφθούν οι συμβάσεις έργου θα έχουν γνώσεις και εμπειρία στην ανάπτυξη Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), στο σχεδιασμό και ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών και διεπαφών διαδικτυακών εφαρμογών καθώς και στη διαχείριση συστημάτων ΤΠΕ, κατά τα ειδικότερα κατωτέρω περιγραφόμενα.

Aναλυτικά η προκήρυξη

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα