Συνάδελφοι από το Γυμνάσιο Μακρισίων: Eπικήδειος για τον Κυριάκο Μαντζιβή

Tweet

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ

Σήμερα αποχαιρετούμε εσένα, τον Κυριάκο Μαντζιβή, τον Διευθυντή του Σχολείου μας που τόσο αναπάντεχα έφυγες χθες από κοντά μας. Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε για 30 χρόνια με συνέπεια και κυρίως με αξιοπρέπεια την εκπαίδευση αλλά και τούτο τον τόπο, τον οποίο αγάπησες σαν πατρίδα σου.

Για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί σου, ήσουν ένας σπουδαίος συνάδελφος και παιδαγωγός, μα πάνω απʼ όλα Άνθρωπος. Πάντα φιλικός,

συνεργάσιμος, δημοκρατικός στη συμπεριφορά σου, στήριζες συναδέλφους και μαθητές σε κάθε απόφαση, πρόβλημα ή δύσκολη στιγμή.

Με το αγωνιστικό σου πνεύμα πρωτοστατούσες στους αγώνες της εκπαίδευσης αποτελώντας πρότυπο για όλους εμάς. Άλλωστε με μπροστάρη εσένα το σχολείο μας, πρώτο απʼ όλα τα σχολεία του νομού, τάχτηκε επίσημα και ομόφωνα κατά της αξιολόγησης η οποία στοχεύει στις απολύσεις εκπαιδευτικών, στην χειραγώγηση και στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης.

Με το ήθος ,το αγωνιστικό σου πνεύμα και τη στάση ζωής σου θα αποτελείς για μας αλλά και για τους μαθητές σου ζωντανό παράδειγμα και η ανάμνησή σου θα παραμείνει άσβεστη στις καρδιές μας . Νιώθουμε πολύ τυχεροί που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί σου.

Καλό Ταξίδι,

Οι Συνάδελφοι σου από το Γυμνάσιο Μακρισίων

Tags: Γυμνάσιο Μακρισίων Ηλείαςεπικήδειος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα