Συμμετοχή της ΔΙΔΕ Πιερίας στο πρόγραμμα Erasmus+ SPORT Nautilious

Στόχος του''Nautilius” είναι η ανταλλαγή Καλών Πρακτικών σχετικά το πώς η Άθληση και ειδικότερα η Κολύμβηση μπορεί να προωθήσει την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Το παραγόμενο προϊόν του ''Nautilius”, o Οδηγός Καλών Πρακτικών, θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος, διαθέσιμος σε τέσσερις γλώσσες (EN, IT, EL, TR), ως ανοικτός εκπαιδευτικός πόρος.
Στα πλαίσια της διάχυσης του ''Nautilius” και προκειμένου να ενημερωθεί η εκπαιδευτική κοινότητα έχει δημιουργηθεί η σελίδα του ''Nautilius” στο Facebook

και η σχετική ιστοσελίδα https://www.facebook.com/Nautiliusproject/ http://www.nautiliusproject.com/

Τέλος, προσβλέπουμε στην ενεργή υποστήριξή της εκπαιδευτικής κοινότητας προκειμένου να επιτευχθεί η διάχυση του ''Nautilius”.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του ''Nautilius” στο Facebook και στην ιστοσελίδα του προγράμματός μας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και η Παιδαγωγική Ομάδα του "Nautilius"

«Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή του παρόντος ∆ελτίου Τύπου δεν συνιστά αποδοχή του περιεχοµένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις µόνον των δηµιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεµία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εµπεριέχονται σε αυτό»

Erasmus+ SPORT NautiliousΔΙΔΕ Πιερίας
Keywords
Τυχαία Θέματα