Σύλλογος ΠΕ Ξάνθης: Απεργία- αποχή Διευθυντών Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων Ν. Ξάνθης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ε.Π.Α.Θ.

Πληροφορίες: Νουρεδήν ΚΙΓΙΤΖΗ

Κινητό τηλέφωνο Προέδρου :

Τηλ. & Fax:

e-mail:

Ταχ. Δ/νση:

Ταχ. Θυρίδα:

Ταχ. Κώδικας: (+30) 6947683158

(+30) 25410 73950

[email protected]

Παν. Τσαλδάρη και Σμ. Μητράκη 21

215

67100 ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Αριθ. Πρωτ.:42

Προς:

Τα Μέλη του Συλλόγου μας

ΘΕΜΑ:

«Απεργία- αποχή Διευθυντών Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων Ν. Ξάνθης».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων Μειονοτικών Σχολείων Ν. Ξάνθης – Αποφοίτων Ε.Π.Α.Θ. χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στην πανεργατική απεργία της 27ης Νοέμβρη 2014 που προσέγγισε το 71,7%, αποδεικνύοντας πως όταν γίνει ουσιαστική υπόθεση του σωματείου μια απεργία τότε αυτή μπορεί να έχει μεγάλη μαζικότητα.

Επιπλέον χαιρετίζουμε τους Διευθυντές που μαζικά και με αποφασιστικότητα αγωνίζονται ενάντια στην «αυτοαξιολόγηση - αξιολόγηση», με τη μη συμμετοχή τους στα σεμινάρια των Σχολικών Συμβούλων και την μαζική άρνηση να ανεβάσουν ο,τιδήποτε στο παρατηρητήριο.

Χαιρετίζουμε επίσης την καθολική αποφασιστικότητα των συναδέλφων μας Διευθυντών να μην παραστούν στην «προαξιολογική συνάντηση» στην οποία κλήθηκαν να παραστούν, δηλώνοντας απεργία- αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Από τους 42 κληθέντες Διευθυντές των Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων και οι 42 κατέθεσαν στο Δ.Σ. του Συλλόγου τις δηλώσεις συμμετοχής απεργίας-αποχής, που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., οι οποίες και κατατέθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νουρεδήν Κιγιτζή και Α΄ Αντιπρόεδρο Μεχμεταλή Εμπλιούκ στο Διευθυντή Π.Ε. Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ για την αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση έχοντας σαν παράδειγμα τη στάση των εργαζομένων στον υπόλοιπο Δημόσιο τομέα.

Ο Πρόεδρος

Κιγιτζή Νουρεδήν

Ο Γ. Γραμματέας

Κάλφα Ιρφάν

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ξάνθηςαξιολόγησηαυτοαξιολόγηση
Keywords
Τυχαία Θέματα