Σύλλογος ΠΕ "ο Περικλής": Διεξαγωγή τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Tweet

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.

«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Γιαβάση 7 -15242

Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318

http://www.syllogosperiklis.gr

[email protected]

Αγ. Παρασκευή, 27 Μαΐου 2014

Αρ. Πρωτ.: 110

Προς: Τον κ.Δ/ντή Π.Ε. Β΄Αθήνας

Θέμα:

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, ώρα 8.00π.μ.

Σας ενημερώνουμε

ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 ,ώρα 8.00π.μ.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ως προς την έγκριση άδειας για όλα τα μέλη του συλλόγου μας για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δεδομένου ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος δεν πραγματοποιήθηκαν τα μαθήματα στα σχολεία για τέσσερις επιπλέον ημέρες λόγω της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευροεκλογών, σε περίπτωση μη έγκρισης άδειας για την ημέρα αυτή για την αποφυγή απώλειας διδακτικού χρόνου, το Δ.Σ. του συλλόγου μας προτίθεται να μεταφέρει την ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γ.Σ. για τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και ώρα 8.00 π.μ. οπότε έχει λήξει το διδακτικό έτος και δεν τίθεται ζήτημα διατάραξης της ομαλής λειτουργίας των σχολείων.

Αναμένουμε άμεσα τη θετική σας απάντηση.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ηλέκτρα Μήτσουρα Άννα Μάγια Σταυροπούλου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.

«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Γιαβάση 7 -15242

Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318

http://www.syllogosperiklis.gr

[email protected]

Αγ. Παρασκευή, 27 Μαΐου 2014

Αρ. Πρωτ.: 111

Προς: τους συναδέλφους, μέλη του Συλλόγο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με έγγραφό του προς τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας ζήτησε έγκριση άδειας για όλα τα μέλη του προκειμένου αυτά να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 ώρα 8.00 π.μ.

Δήλωσε επίσης ότι σε περίπτωση μη έγκρισης της άδειας με αφορμή την απώλεια διδακτικού χρόνου λόγω της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προτίθεται να μεταφέρει την ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γ.Σ. για τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και ώρα 8.00 π.μ. οπότε έχει λήξει το διδακτικό έτος και δεν τίθεται ζήτημα διατάραξης της ομαλής λειτουργίας των σχολείων.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ωστόσο τα εξής:

1. Σημαντικότατη απώλεια διδακτικού χρόνου οφείλεται στην, με καθυστέρηση έως και μηνών, πρόσληψη διδακτικού προσωπικού στα σχολεία μας, στην ελλιπή στελέχωση των ολοήμερων τμημάτων, των Τμημάτων Ένταξης και τη δραματικά μειωμένη κάλυψη των αναγκών σε Παράλληλη Στήριξη και τη μη κάλυψη των κενών στις περιπτώσεις απουσίας συναδέλφων.

2. Αποτελεί πάγιο κεκτημένο συνδικαλιστικό δικαίωμα των τελευταίων τριάντα χρόνων η χορήγηση άδειας στα μέλη του σωματείου για τη διεξαγωγή των Τακτικών Γενικών Συνελεύσεων.

Αναμένουμε άμεσα την θετική απάντηση του Δ/ντή Εκπ/σης Β΄Αθήνας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ηλέκτρα Μήτσουρα Άννα Μάγια Σταυροπούλου

Tags: Σύλλογος ΠΕ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα