Σύλλογος ΠΕ «η Αθηνά»: Μας λένε βίαια, Φάτε χώμα-κερνάει το κράτος!

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

 

      Του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «η Αθηνά»

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Εξέγερση, λαϊκός ξεσηκωμός,

αντίσταση διαρκείας, καταλήψεις, οδοφράγματα αγώνα,  

Για να ανατρέψουμε το βάρβαρο πολιτικό σύστημα συγκυβέρνησης–τρόικα και τα μνημόνια.

Μας λένε ΒΙΑΙΑ:

Φάτε χώμα-κερνάει το κράτος !

     Οι αναθυμιάσεις από το σάπιο πολιτικό σύστημα, της Λίστας Λαγκάρντ, των διεφθαρμένων κυβερνητικών,  κρατικών, πολιτικών αξιωματούχων της υποτέλειας, που έκλεψαν ή κατασπατάλησαν  το δημόσιο πλούτο, γέμισαν και πάλι το κοινοβούλιο, τα υπουργεία και τις κρατικές υπηρεσίες. Το τρίτο κατά σειρά μνημόνιο και ο προϋπολογισμός, με τα νέα ΒΙΑΙΑ αντικοινωνικά μέτρα, ψηφίστηκαν από μια παραπαίουσα κυβέρνηση 153 βουλευτών, ενώ την ίδια στιγμή  έξω από τη βουλή, όλοι οι μηχανισμοί καταστολής (ΜΑΤ, αύρες, ασφαλίτες) πάσχιζαν να διαλύσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες των διαδηλωτών και τα διατεταγμένα καθεστωτικά  ΜΜΕ  παραπληροφορούσαν, διαστρέβλωναν την αλήθεια  και έκαναν πλύση εγκεφάλου.      

      Η ζωή που μας ετοιμάζει η σύγχρονη χούντα της συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) έχει εκατομμύρια ανέργους, ανάμεσα τους και χιλιάδες εκπαιδευτικούς, ως αποτέλεσμα των απολύσεων και των μηδενικών προσλήψεων. Έχει λουκέτα σε σχολεία και νοσοκομεία, απολύσεις των παλιών εργαζομένων ώστε η αγορά εργασίας να «τελειώνει» με δικαιώματα και αποζημιώσεις και δουλεία για όσους εργάζονται. Έχει απίστευτη φορολογική επιδρομή, σπίτια να βγαίνουν στο σφυρί κατά χιλιάδες, την απειλή της αξιολόγησης που θα εξορμά για να υποτάξει και να απολύσει, αύξηση στο ωράριο, απλήρωτη εργασία, δουλειά όποτε κι όταν θέλει η Διοίκηση, το αφεντικό. Έχει λεηλασία του κοινωνικού δημόσιου πλούτου, κάθε σπιθαμή αυτής της γης μετατρέπεται σε φαγοπότι για τα αρπακτικά του κεφαλαίου. Έχει αυταρχισμό, κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία, ανελευθερία και προσπάθεια υποταγής στην εργοδοτική και κρατική εξουσία. Έχει φασιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής στο ρόλο του χωροφύλακα-ταγμάτων εφόδου και του σύγχρονου Γκοτζαμάνη, απέναντι στους Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους που απεργούν, διαδηλώνουν, αγωνίζονται, υπερασπίζονται τα ιδανικά και τις αξίες της ανθρώπινης χειραφέτησης και απελευθέρωσης από το βάρβαρο πολιτικό σύστημα των μνημονίων.

       Διανύουμε ήδη την έκτη χρονιά ύφεσης ενώ η μείωση του εθνικού προϊόντος έχει φτάσει το 30%. Το χρέος το 2016 θα αγγίξει το 220% του ΑΕΠ και η ανεργία από 25,4% το 2012 προβλέπεται να εκτιναχθεί στο 29,4% το 2013 και 34,5% το 2016!

Όταν σκέφτομαι την κόλαση…

Τι προβλέπουν τα νέα ΒΙΑΙΑ μέτρα

·  Καταργούντα

Keywords
Τυχαία Θέματα