Σύλλογος ΠΕ Γλυφάδας: Aκύρωση των σεμιναρίων της ντροπής και των απολύσεων!- Ολοι 22/3 στο υπ. Παιδείας

Tweet

ΘΕΜΑ: Aκύρωση των σεμιναρίων της ντροπής και των απολύσεων

Το Σάββατο 15/3/2014 η μαχόμενη εκπαίδευση συγκεντρώθηκε από το πρωί στο Υπουργείο Παιδείας. Με μαζικότητα, παλμό και συλλογικότητα οι εκπαιδευτικοί κατάφεραν μια σημαντική νίκη ακυρώνοντας στην πράξη το σεμινάριο της ντροπής αφού από τα 160 στελέχη πέρασαν τελικά...μόνο 62 τις πόρτες του Υπουργείου.

Ούτε τα χημικά, ούτε

η βία της κυβέρνησης μπόρεσε να κάμψει τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς που υπεράσπισαν τη συλλογική απόφαση των Α/θμιων σωματείων και των ομοσπονδιών να μην περάσει το σχέδιο των απολύσεων και της διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

Το 3ήμερο 21-23/3 το Υπουργείο Παιδείας θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει το σεμινάριο για τους σχολικούς συμβούλους.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Σ’ αυτήν λοιπόν την κρίσιμη μάχη του εκπαιδευτικού κινήματος κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει. Το σεμινάριο που γίνεται την Παρασκευή αφορά τις οδηγίες για την αποδόμηση του σχολείου και το χάσιμο χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Γι’ αυτό καλούμε τους σχολικούς συμβούλους της περιοχής μας την κα Παπουτσάκη Κ., την κα Μουσένα Ε., τον κ. Κατσιμάρδο Β. και τον κ. Μανδρίκα Α. να μη συμμετέχουν στο σεμινάριο και να ταχθούν με την πλευρά του οργανωμένου εκπαιδευτικούς κινήματος.

Σε κάθε περίπτωση οι Α/θμιοι Σύλλογοι και η ΔΟΕ θα δώσει τη μάχη και στους δρόμους και στα σχολεία ώστε να πάρουν οι επίδοξοι αξιολογητές την απάντηση που τους αντιστοιχεί: της Συλλογικής μνήμης.

Υπενθυμίζουμε πως η ΔΟΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας, τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες του απογευματινού κύκλου για της 21/3, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 14:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Για το ΔΣ του Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης
Παλμύρας & Ανδρέα Παπανδρέου 42, 16561, Γλυφάδα
Τηλ. : 6970881702
Φαξ: 210 9620042
[email protected]

ΓΛΥΦΑΔΑ 19-03-2014 Αρ. Πρωτ. : 33/19-03-2014
ΠΡΟΣ: 1. σχολικούς συμβούλους της περιοχής μας
2. μέλη Συλλόγου μας
Κοινοποίηση: ΔΟΕ
ΜΜΕ

Tags: Σύλλογος ΠΕ Γλυφάδαςσεμινάρια αξιολόγησηςαπολύσεις εκπαιδευτικών Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα