Σύλλογος ΠΕ Χανίων: Σύσκεψη για δίωξη κατά συναδέλφων - Στάση εργασίας και συγκέντρωση

Ανακοινώσεις

Χανιά,28/1/2013

ΘΕΜΑΤΑ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ – ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Θέμα 1ο: Ανοιχτή σύσκεψη διωκόμενων συναγωνιστών

Έντεκα συναγωνιστές μεταξύ των οποίων και συνάδελφοί μας βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης με ανυπόστατες κατηγορίες, διωκόμενοι ουσιαστικά για τη συμμετοχή τους σε

απεργιακούς και κοινωνικούς αγώνες (παρέλαση τον Οκτώβρη του ’10 και Μάρτη του ‘11-απεργία του περασμένου Φλεβάρη) Και στις τρείς περιπτώσεις οι συνάδελφοι βρίσκονταν εκεί μετά από κάλεσμα του συλλόγου μας.

Με την δίωξη τους στοχοποιούνται συγκεκριμένοι συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί χώροι με σκοπό να φιμωθεί όποια φωνή επιμένει να αγωνίζεται, να σπείρουν το φόβο και την εσωστρέφεια.

Την Τετάρτη 30/1/13 στις 7.00 οι διωκόμενοι καλούν στο εργατικό κέντρο, σε ανοιχτή σύσκεψη- συζήτηση όπως ταιριάζει σε αγωνιστές. Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν απάντηση με την παρουσία τους.

Στα δύσκολα να μη λείπει κανείς

Θέμα: 3ωρη Στάση Εργασίας 31/1/13

Η υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας πλήττει άμεσα τον κόσμο της μισθωτής εργασίας και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Νοσοκομειακών Γιατρών που απεργούν ενάντια στην διάλυση της Δημόσιας Υγείας

Ο Σύλλογός μας μετά από πρόταση της Έκτακτης Συνέλευσης της Πέμπτης, προχωράει σε 3ωρη στάση εργασίας 12.00-3.00 και καλεί τα μέλη του στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς την Πέμπτη 31/1/13 στις 12.00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Νοσοκομειακών Γιατρών και άλλων σωματείων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Φώτης Ποντικάκης Αθανάσιος Σακελλαρίδης

Tags: Σύλλογος ΠΕ Χανίων
Keywords
Τυχαία Θέματα