Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω: Συγκέντρωση στα Προπύλαια Τετάρτη,11/2

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ

Οι εργαζόμενοι και ο Λαός στους δρόμους! Καμία υποταγή, καμία αναμονή!

Συγκέντρωση στα Προπύλαια Τετάρτη,11/2, 6.30 μ.μ. και πορεία στο Σύνταγμα και τα γραφεία της Ε.Ε.

Για μια ακόμα φορά, οι εργαζόμενοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα σχέδια της ΕΕ, του ΔΝΤ και συνολικά του κεφαλαίου που επιδιώκουν να συνεχιστεί η βάρβαρη επιδρομή στα εργατικά

δικαιώματα. Με εξαιρετικά θρασύ και προκλητικό τρόπο χλευάζουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων και των εκατομμυρίων ανέργων, αποκαλύπτοντας το απεχθές πρόσωπο της λυκοσυμμαχίας τους, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι οι οικονομικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι της κυρίαρχης τάξης, των τοκογλύφων, των τραπεζιτών και των πολυεθνικών που κάνουν τα πάντα για να επιβάλλουν τα συμφέροντά τους σε βάρος των εργαζόμενων στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική απόφαση που απαιτεί τη σύγκρουση με τη χρεομηχανή και τους μηχανισμούς επιβολής και όχι την υποταγή στις εντολές της σύγχρονης Ιερής Συμμαχίας της ΕΕ και του ΔΝΤ! Πέντε χρόνια τώρα ο λαός μας ματώνει. Όσα οι εργάτες κατέκτησαν με αγώνες και δάκρυα καταργούνται με τη βία και τον αυταρχισμό. Πέντε χρόνια τώρα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο λαός ζουν την επέλαση της βαρβαρότητας για να ξεπεραστεί η καπιταλιστική κρίση που μαίνεται στην καρδιά του συστήματος. Βρισκόμαστε λοιπόν στη δίνη μιας πρωτοφανούς επίθεσης ενός καπιταλισμού, που θέλει να διασφαλίσει και να διευρύνει τα κέρδη του, από την οικονομική κρίση που ο ίδιος δημιούργησε. Βρισκόμαστε στη δίνη μιας επίθεσης που τσαλαπατά χώρες και λαούς, δικαιώματα και ζωές, με στόχο την επιβολή μιας νέας παγκόσμιας τάξης που θα επαναφέρει τους λαούς, τις κοινωνίες και τους ανθρώπους, σε ένα νέο μεσαίωνα. Βρισκόμαστε στη δίνη των μεγάλων καπιταλιστικών ανταγωνισμών για την πολιτική οικονομική και γεωγραφική κυριαρχία.

Η επίθεση ενάντια στην κοινωνία καθοδηγείται από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, με εργαλείο την τραπεζική κυριαρχία και το ευρώ. Αποδείχτηκε ότι η βάρβαρη επίθεση τους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσουν αν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Όπου εφαρμόστηκαν τα Προγράμματα Δομικής Προσαρμογής έφεραν φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, ανεργία και την κοινωνική ερήμωση. Η ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους και το δικό μας χρέος στα παιδιά και την πατρίδα. Υπάρχει και άλλος δρόμος για το ξεπέρασμα της κρίσης αρκεί να πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν:

- Ανατροπή των μνημονίων, μεσοπρόθεσμου, δανειακής, ΕΕ-ΔΝΤ και έξοδο από τον «μηχανισμό» στήριξης. Δε θα πληρώσουμε την κρίση του κεφαλαίου, να πάρουν πίσω όλα τα αντεργατικά μέτρα. Δεν αναγνωρίζουμε και δεν πληρώνουμε το χρέος γιατί δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Σύγκρουση με την Ε.Ε, το ΔΝΤ, τους τοκογλύφους, τους τραπεζίτες, το μεγάλο κεφάλαιο. Κοινωνικοποίηση και εργατικός έλεγχος των τραπεζών και των παραγωγικών τομέων. Να επιστραφούν και να δοθούν τα δις -που χαρίστηκαν στις τράπεζες- για την εξυπηρέτηση των εργατικών και λαϊκών αναγκών. Μείωση των στρατιωτικών δαπανών και φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματά μας όπως αυτά έχουν εκφραστεί ως τώρα στις αποφάσεις των Γ.Σ. του συλλόγου μας για το μισθό, την ασφάλιση, την εκπαίδευση, τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι, τα σωματεία, ο Λαός στους δρόμους! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!! Καμία υποταγή, καμία αναμονή! Τα δικαιώματα και οι ανάγκες μπροστά!

Tags: Σύλλογος ΠΕ ΑιγάλεωΠροπύλαιασυγκέντρωση
Keywords
Τυχαία Θέματα