Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω: 6 + 1 λόγοι για να απεργήσεις…

Tweet

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

6 + 1 λόγοι για να απεργήσεις…

1. Κυβέρνηση-Ε.Ε-ΔΝΤ και δανειστές οδηγούν τη χώρα και το λαό μας στη χρεοκοπία και στην καταστροφή. Το Πρόγραμμα τους ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ. Όλοι πια το ομολογούν. Ήρθαν για να μείνουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Μέχρι να μας τα πάρουν ΟΛΑ. Το σύστημα

λοιπόν δεν κάνει ποτέ λάθος- ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

2. Ετοιμάζουν νέα μέτρα, ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ με νέες περικοπές, σε μισθούς και συντάξεις, καινούρια χαράτσια και φόρους. Τα μαγαζιά και τα εργοστάσια κλείνουν, οι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, το ενοίκιο, το νερό. Τα παιδιά στα σχολεία λιποθυμούν από την πείνα. Οι τράπεζες αρχίζουν να παίρνουν σπίτια…

3. Ξεπουλάνε τα ΠΑΝΤΑ, ΟΛΕΣ τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ που ο λαός μας έχτισε με θυσίες και στερήσεις: λιμάνια, αεροδρόμια, ναυπηγεία, δρόμοι, το νερό, την ενέργεια, ορυκτό πλούτο κλπ. Είναι αδίστακτοι. Με την προπαγάνδα των ΜΜΕ θέλουν να μας γονατίσουν….

4. ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ βρίσκονται στο στόχαστρό τους. Χιλιάδες σχολεία, σχολές, νοσοκομεία και υπηρεσίες κλείνουν. Χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στη διαθεσιμότητα και στην απόλυση. Τα σχολεία μας και οι υποστηρικτικές τους δομές υπολειτουργούν και οδηγούνται στην πλήρη αποδιοργάνωση και κατάρρευση.

5. Σε αυτές τις συνθήκες τα παιδιά μας δεν έχουν κανένα μέλλον και καμιά ελπίδα. Τα θέλουν χωρίς όνειρα, ημιαναλφάβητα, σύγχρονους σκλάβους χωρίς κατακτήσεις και δικαιώματα, φτηνή καύσιμη ύλη για την αύξηση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου….

6. Κράτος και παρακράτος συνεργάζονται. Με τις προβοκάτσιες και την ωμή καταστολή θέλουν να τσακίσουν κάθε αντίσταση, κάθε αγώνα. Υλοποιώντας τη "θεωρία των δύο άκρων" θέλουν να μας διχάσουν, να μας βάλουν ξανά στο γύψο, να περιορίσουν κάθε ελευθερία και δικαίωμα. Μας θέλουν φοβισμένους, υπάκουους και σκυφτούς για να περνούν την πολιτική τους χωρίς εντάσεις και αντιστάσεις….

7. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Κατέβα με τους συναδέλφους σου στην Απεργία. ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να βουλιάξουν οι δρόμοι. Να στείλουμε ένα μήνυμα: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Πάρε τον αγώνα και τη ζωή στα χέρια σου.

ΓΙΝΕ ΑΜΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΙΣ….ΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟΣ και ΑΓΩΝΙΣΟΥ….

(Συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο 11.00 π.μ.)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ

Tags: Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα