Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω: 4ωρη στάση εργασίας στις 16/9

Tweet

Αιγάλεω 12-9-2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ

Ρήγα Φερραίου 20

ΠΡΟΣ:

Τα μέλη του Συλλόγου μας, Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε και το Δ.Σ της ΔΟΕ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας λόγω των καταιγιστικών και δυσμενών εξελίξεων που δρομολογεί το Υπουργείο Παιδείας σε βάρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και παίρνοντας υπόψη

του τους προβληματισμούς και την αγωνιστική διάθεση των συναδέλφων/ισσών όπως αυτή κατατέθηκε στην τελευταία μας Γενική Συνέλευση (10-9-13) αποφάσισε για το επόμενο διάστημα τις εξής δράσεις:

- Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2013, από τις 7.15 π.μ. μέχρι το απόγευμα δυναμική κινητοποίηση στα γραφεία του ΠΥΣΠΕ Γ΄Αθήνας (Μάκρης 3,Αιγάλεω) μαζί με την Ένωση Γονέων για να μη φύγουν τα ονόματα των υπεράριθμων συναδέλφων (περίπου 100 από τους 210 που θα είναι υπεράριθμοι ) προς το Υπουργείο. Οι συνάδελφοι/ισσες κινδυνεύουν με υποχρεωτική μετακίνηση εντός ή και εκτός Περιφέρειας Αττικής (όπου υπάρχουν κενά!!!!).

Επίσης την ίδια μέρα στις 2.00 μ.μ. μαζί με τους Συλλόγους της Αθήνας θα πραγματοποιήσουμε μαζική δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής (Τσόχα , πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού).

- Τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 2013 υπάρχει 4ωρη στάση εργασίας του Συλλόγου μας (4 πρώτες του πρωινού κύκλου) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΠΥΣΠΕ Γ΄Αθήνας στις 9.00 π.μ. για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία μας και για να διαμαρτυρηθούμε για την κατάργηση του Ολοήμερου σχολείου.

Την ίδια μέρα εν συνεχεία υπάρχει 3ωρη στάση της ΔΟΕ για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι/ισσες να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση της ΟΛΜΕ στις 12.000 στα Προπύλαια.

Συνάδελφοι/ισσες οι μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του δημόσιου σχολείου, για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Η Κυβέρνηση, υπό τις διαταγές της Τρόικας, έχει βάλει στόχο την εκπαίδευση και θέλει να καταργήσει κάθε εργασιακό δικαίωμα. Αποδείχτηκε πια καθαρά πως η βάρβαρη επίθεση τους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. Τα μέτρα τους είναι τα σκληρότερα που έχουν εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη και μόνο μια χούντα μπορεί να τα επιβάλλει. Κάθε φορά υπόσχονται ότι είναι τα τελευταία και κάθε φορά έρχονται τα επόμενα για να καλύψουν τους στόχους που δεν πιάστηκαν.

ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσουν αν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Η ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους και το δικό μας χρέος. Για αυτούς τους λόγους καλούμε όλα τα μέλη μας αυτήν την κρίσιμη ώρα να σταθούν όρθιοι. Να στηρίξουν τον αγώνα με κάθε τρόπο και μέσο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Tags: Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα